Koenzym Q10 Forte 60mg +Vitamín E—30+30 tobolek

Silná dávka kvalitního organismu vlastního fermentovaného Koenzymu Q10 získávaného přírodní cestou s vysokou vstřebatelností obohacená o Vitamín E. Koenzym Q10 pomáhá doplňovat energii pro činnost srdce a tak působí proti únavě a nedostatku vitality.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3332765 | Zbozi: 18121580

Popis produktu

Silná dávka kvalitního organismu vlastního fermentovaného Koenzymu A10 získávaného přírodní cestou s vysokou vstřebatelností obohacená o Vitamín E. Koenzym 010 pomáhá doplňovat energii pro činnost srdce a tak působí proti únavě a nedostatku vitality.

Účinné látky

Koenzym A10
Vitamín E

Užití

KOENZYM 10 pomáhá: dodávat tělu energii, pro fizickou a psychickou aktivitu v našem těle se nejvíce vyskytuje v srdci, játrech a plících.
VITAMIN E přispívá k: ochraně buněk před oxidativním stresem.

Dávkování

1 tobolka denně, polykají se celé a zapijí se sklenicí tekutiny. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Příznaky

Unava, vyčerpání, stres a nedostatek vitality.

Kontraindikace

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Koenzym 010 zajišťuje zásobu energie v buňkách, a tím i v celém organizmu. Množství koenzymu A10 není v lidském těle konstantní, proto je nutný jeho pravidelný přísun, a to zejména ve stáří. Společně s vitamínem E patří mezi důležité antioxidační látky.

Poznámka

doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu ukládejte mimo dosah dětí chraňte před vlhkem a přímým slunečním světlem po otevření uchovávejte uzavřené skladujte při teplotách do 25 "C

Složení

Koenzym 010 (vyráběn fermentací),Vitamín E (DL-a-tokoferyl-acetát), nosič (sojový olej), zvlhčující látka (glycerol), leštící látka (včelí vosk), barvivo (oxid železa černý), želatina, čištěná voda.
Údaje o firmě www.bio-pharma.cz

Příbalový léták