Kitl Životabudič pro muže—500 ml

Medicinální sirup na povzbuzení. Vyrobeno z hroznové šťávy a 5 léčivých bylin s povzbuzujícími účinky. Obsahuje přírodní kofein, neobsahuje alkohol.

Cena vč. DPH
201 Kč
Dostupnost
skladem 10 ks

PDK: 3111789 | Zbozi: 18136867

Popis produktu

Medicinální sirup na povzbuzení. Vyrobeno z hroznové šťávy a 5 léčivých bylin s povzbuzujícími účinky. Obsahuje přírodní kofein, neobsahuje alkohol.

Účinné látky

Hroznový cukr
Přírodní kofein z kávovníku a paulínie nápojné
Kotvičník zemní - tribulus terrestris

Užití

Užívá se na povzbuzení ve chvílích únavy. Účinky se dostavují do 5 minut po požití, jednotlivé složky působí postupně až 4 hodiny.

Dávkování

Doporučená denní dávka je 40 ml ve chvílích únavy. Lze ředit čajem nebo minerálkou v poměru 1:8.

Příznaky

Méně závažné formy únavy organismu.

Kontraindikace

S vysokým obsahem přírodního kofeinu (110 mg v 1 dávce 40 ml). Není určeno dětem, těhotným a kojícím ženám. Neužívejte před spaním. Nekombinujte s alkoholem.

Fakta

Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou dávku. Užíváte-li léky nebo jste nemocní, poraďte se s lékařem. Nemůže být užíváno jako náhrada pestré stravy.
Před upotřebením protřepejte.

Složení

Zahuštěná hroznová šťáva, výtažky z léčivých bylin (635 mg v 1 dávce 40 ml: rozchodnice růžová, paulínie nápojná, sibiřský ženšen, jahodník lesní, kotvičník zemní), přírodní aroma, konzervant: sorbát draselný, přírodní kofein z kávovníku.
Údaje o firmě
Kitl s.r.o. je výrobce medicinálních nápojů z Jablonce n.N. Navazuje na tradici tajemného doktora Kittela (1704-1783), pověstného lékaře z pomezí Jizerských hor a Krkonoš.

Příbalový léták