Kitl Syrob Bez+Zázvor+Máta—dárkové balení 3x500 ml

Dárkové balení Kitl Syrobů. Jsou to sirupy pro přípravu tradičních domácích limonád, vyrobené z čerstvých bylin v BIO kvalitě. Bezový z ručně sbíraných květů bezu černého, Zázvorový z ručně lisovaného kořene zázvoru, Mátový z čerstvých lístků máty.

Cena vč. DPH
389 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks

PDK: 2993963 | Zbozi: 18146933

Popis produktu

Dárkové balení Kitl Syrobů. Jsou to sirupy pro přípravu tradičních domácích limonád, vyrobené z čerstvých bylin v BIO kvalitě. Bezový z ručně sbíraných květů bezu černého,
Zázvorový z ručně lisovaného kořene zázvoru, Mátový z čerstvých lístků máty.

Účinné látky

SAMBUCI NIGRAE FLOS
Zingiber officinale
Mentha spicata var. crispa

Užití

Užívá se na osvěžení, na žízeň nebo na chuť. Hotovou domácí limonádu doporučujeme ozdobit plátkem citrónu nebo lístečkem čerstvé máty. Kitl Syrob lze s úspěchem použít i v míchaných alkoholických a nealkoholických nápojích. V zimních měsících jej můžete také zalít horkou vodou nebo jím osladit teplý čaj.

Dávkování

Pro přípravu domácích limonád Ize ředit kvalitní vodou v poměru 1:10, horké Syroby v poměru 1:8.

Fakta

Skladujte v chladu a temnu. Bylinné výtažky sedimentují, případný zákal není na závadu a podtrhuje přírodní charakter produktu. Před použitím protřepejte, po otevření uchovejte v chladničce.
Údaje o firmě
Kitl s.r.o. je výrobce sirupů, medovin a medicinálních vín z Jablonce n.N. Držitel řady ocenění, např. 3. místo v soutěži Firma roku ČR 2013. Navazuje na tradici tajemného doktora Kittela (1704-1783), pověstného lékaře z pomezí Jizerských hor a Krkonoš, provozuje Kittelovo muzeum.

Příbalový léták