Kawar Mýdlo se solí a minerály z Mrtvého moře—120 g

KAWAR Mýdlo se solí a minerály z Mrtvého moře obsahuje sůl z Mrtvého moře, vzácné minerály, olivový, palmový a kokosový olej.

Cena vč. DPH
63 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3217644 | Zbozi: 18110913

Popis produktu

KAWAR Mýdlo se solí a minerály z Mrtvého moře obsahuje sůl z Mrtvého moře, vzácné minerály, olivový, palmový a kokosový olej.

Účinné látky

Minerály

Užití

KAWAR Mýdlo se solí a minerály z Mrtvého moře obsahuje sůl z Mrtvého moře, vzácné minerály, olivový, palmový a kokosový olej. Pokožku hydratuje, je známé svými účinky proti jejímu stárnutí, čistí do hloubky, odstraňuje toxiny a zbavuje ji nadměrné mastnoty.
Pleti dodá svěží a přirozený zdravý vzhled, je vynikající také na citlivou a problematickou pleť. Neobsahuje živočišné tuky.

Dávkování

Použití: Používejte denně na čištění pleti a při rozšírených pórech.

Kontraindikace

Upozornění: Chraňte oči a sliznice. V případě podráždění pokožku opláchněte čistou vodou.

Fakta

Z nejhlubších míst světa, z Mrtvého moře za Vámi přichází produkty kosmetiky KAWAR, které jsou vyráběny v Jordánsku s důrazem na vysokou kvalitu rafinace a čistotu.
Kosmetika KAWAR obsahuje výhradně přírodní komponenty, jedná se o velmi přirozený komplex minerálů a dalších prvků. Originální složení kosmetiky KAWAR. příznivě ovlivní
Vaše zdraví a krásu. MRTVÉ MOŘE je unikátní místo na naší Zemi, které se nachází na hranicích Jordánska a Izraele. Jedná se o slané bezodtokové jezero, které vzniklo asi před 3 miliony let na rozsedlině po velkém vrásnění zemské kůry. Mrtvé moře je nejníže položená vodní plocha na zeměkouli, leží 400 m pod úrovní ostatních moří. Je také nejslanějším mořem na světě: je až 10x slanější než jiná moře a oceány. Mrtvé moře je hlavně zásobováno řekou Jordán a několika dalšími horskými sladkovodními prameny, které mají vysoký obsah minerálů. Suché pouštní klima má za následek neustálé odpařování vody a zkoncentrovávání solí a minerálů. V některých místech na pobřeží vytvořila mořská voda nánosy bahna, které má blahodárné účinky na lidský organismus.
Černé mořské bahno je velmi zvláštním produktem s velkým množstvím jódu, bromu, síry, hořčíku a dalších minerálů ve směsi s ústrojnými látkami. Celá tato směs velmi pozitivně působí jako celek na kožní nemoci, artritidu a revma, oběhový a nervový systém.
Vysoká kvalita kosmetiky KAWAR, intenzivní vývoj a velmi dobrá cenová úroveň způsobily, že tyto přípravky se se stále větší oblibou nakupují v Evropě, kde je velký výskyt kožních alergií a ekzematických nemocí.

Složení

Ingredients: Elaeis Guineensis Oil, Cocos Nucifera Oil, Olea Europaea Oil, Maris Sal,
Sodium Hydroxide (as Total Free Alkali), Sodium Chloride (as free caustic alkali), Titanium dioxide, BHT, Agua.

Příbalový léták