Kaštanfit—60 tobolek

Přípravek obsahující extrakt ze semen jírovce maďalu, acerolu a rutin je určený k péči o cévní systém, kůži, žaludek a klouby.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594062350033 | Zbozi: 18118731

Popis produktu

Přípravek obsahující extrakt ze semen jírovce maďalu, acerolu a rutin je určený k péči o cévní systém, kůži, žaludek a klouby.

Účinné látky

Aesculus hippocastanum extract
Acerola
Rutin

Užití

Jírovec pomáhá udržovat normální průtok krve v cirkulačním systému, přispívá ke zdraví cév a krevních kapilár. Podporuje cirkulaci krve v cévním systému nohou, pomáhá tlumit pocit „těžkých nohou“. Příznivě působí na výživu kožní tkáně, vlasů a nehtů, podporuje pročišťování kůže. Napomáhá k udržování fyziologické pH rovnováhy v žaludku, přispívá ke zmírňování menopauzálních příznaků a usnadňuje průběh premenstruálního cyklu.
Pomáhá udržovat pružnost a pohyblivost kloubů, posiluje odolnost organismu při působení nepříznivých okolních podmínek.

Dávkování

1 tobolka 2 x denně ráno a večer 15 min. před jídlem.

Příznaky

Pocit těžkých nohou, zhoršená kvalita kůže, překyselení žaludku, zhoršená pohyblivost kloubů doporovázená bolestmi, nepříjemné menopauzální příznaky.

Prevence

Při pravidelném užívání pomáhá udržovat zdravý cévní systém s dostatečnou cirkulací krve.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Při dodržení doporučeného dávkování nejsou známy.

Fakta

Nepřekračujte doporučené dávkování.

Poznámka

Acerola poskytuje přípravku přírodní vitamin C.

Složení

Inulín, mikrokrystalická celulóza (plnidla), stearát hořečnatý (protispékavá látka) suchý extrakt semen jírovce maďalu 70 mg, acerola 60 mg, rutin 40 mg ve 2 tobolkách.
Obal tobolky: želatina, glycerin
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, aleiv
SR, Polsku a Maďarsku.

Příbalový léták