Jelení lůj - tradiční pomáda na rty—4,5 g

Tradiční pomáda určena k péči o rty. Na rtech vytváří ochranný film, chránící před nepřízní počasí. Rty neztrácejí vlhkost a pružnost, pokožka rtů je jemná a hydratovaná. Vitamin E působí jako přirozený antioxidant a chrání buňky před volnými radikály.

Cena vč. DPH
74 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8595002311947 | Zbozi: 18146380

Popis produktu

Tradiční pomáda určena k péči o rty. Na rtech vytváří ochranný film, chránící před nepřízní počasí. Rty neztrácejí vlhkost a pružnost, pokožka rtů je jemná a hydratovaná.
Vitamin E působí jako přirozený antioxidant a chrání buňky před volnými radikály.

Účinné látky

TOCOFEROLUM

Užití

Při pocitu suchých rtů nanést několikrát za den.

Dávkování

Kdykoli při pocitu vysušených rtů.

Fakta

Nabízíme vám 17 druhů výrobků typu jeleních lojů. Jejich základem je přírodní komplex triglyceridů mastných kyselin ve směsi s medicinální vazelínou a parafiny bez chemické konzervace, který vytváří základní bariérový ochranný a hydratační exefekt. Příznivé účinky u jednotlivých přípravků jsou v různých variantách zvýrazněny specificky účinkujícími přísadami, jako jsou placentární kolagenový komplex, lanolín, rostlinné oleje, vitaminy A, E a extrakty z měsíčku zahradního, řepíku a jitrocele. U řady dětských pomád se používají ovocné esence pro zpříjemnění chuti na rtech a u opalovacích pomád účinné filtry. Všeobecně lze říci, že jelení loje a pomády jsou zcela výjimečnými a velice osvědčenými kosmetickými přípravky, které při ochraně a pěstění pleti opravdu pomáhají.

Poznámka

"Chemické výrobní družstvo Detecha bylo založeno v září roku 1954. Počátečním výrobním sortimentem společnosti byly fermežové barvy, chemické přípravky typu mazlavého mýdla a svíčky. Posléze přibyla i kosmetická výroba a s ní přišlo i rozdělení výroby na dvě základní divize - divizi kosmetiky a divizi nátěrových hmot.
Detecha si trvale buduje pevnou pozici na trhu. Má svou historii, tradici a zkušenosti v oborech činnosti se počítají na desetiletí. Spolupracuje se špičkovými odborníky a renomovanými výzkumnými pracovišti. Každý rok přichází na trh s řadou zajímavých novinek. Díky přesnému a promyšlenému plánování finančních zdrojů si může dovolit zachovávat příznivé ceny a přitom udržovat vysokou kvalitu produktů. Kvalita patří mezi hlavní priority společnosti.
Středem zájmu společnosti Detecha je zákazník. Zákazníkem jsou prodejní organizace, velkoobchody nebo maloobchodní prodejny, kterým vychází maximálně vstříc. Hlavním zákazníkem pro společnost je však konečný spotřebitel. Ten, který výrobky používá. A jemu je podřízeno veškeré počínání.
Produkty společnosti Detecha odpovídají svým provedením, kvalitou a cenou požadavkům zákazníka. Při vývoji a modernizaci našich výrobků máme vždy na mysli základní podmínku - nepoškozovat životní prostředí! Logo nátěrových hmot Detecha symbolizuje zájem o zákazníka a šetrnost vůči životnímu prostředí.
V roce 1999 získala společnost Detecha certifikát systému jakosti dle norem ČSN EN
ISO 9001 od certifikačního orgánu TŮV CERT. V témže roce se společnost umístila v prestižní anketě "Českých sto nejlepších"."
Údaje o firmě www.detecha.cz

Příbalový léták