Jamieson Trávicí enzymy-Nutrisential—90 tablet

Komplex trávicích enzymů obsahuje včetně amylázy, lipázy, proteázy a laktázy, rostlinný bromelain a papain. Na podporu optimálního trávení živin obsahuje také glukonan vápenatý a listy máty a fenyklu na zklidnění podrážděného žaludku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3489680 | Zbozi: 18122353

Popis produktu

Komplex trávicích enzymů obsahuje včetně amylázy, lipázy, proteázy a laktázy, rostlinný bromelain a papain. Na podporu optimálního trávení živin obsahuje také glukonan vápenatý a listy máty a fenyklu na zklidnění podrážděného žaludku.

Účinné látky

Trávicí enzymy

Užití

Komplex trávicích enzymů obsahuje včetně amylázy, lipázy, proteázy a laktázy, rostlinný bromelain a papain. Na podporu optimálního trávení živin obsahuje také glukonan vápenatý a listy máty a fenyklu na zklidnění podrážděného žaludku.

Dávkování

Dospělí — 1 tableta 3x denně s jídlem.
Dlouhodobé užívání (déle než 2 týdny) konzultujte s lékařem.

Kontraindikace

Těhotné a kojící ženy, pacienti s cukrovkou, s vředovou chorobou, při užívání léků proti srážení krve, protizánětlivých léků, antibiotik, při alergii na latex a ovoce (např. avokádo, kiwi, meloun, banán, mango, ananas a jiné) by se měli poradit před užíváním tohoto doplňku s lékařem. Pokud se objeví bolesti hlavy, břicha, nadýmání, nevolnost, průjem, zvracení, přecitlivělost/alergie přerušte užívání výživového doplňku

Fakta

  • Skladujte při teplotě 15—25 "C.
  • Mimo dosah malých dětí.
  • Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
  • Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.
  • Minimální trvanlivost do konce: EXP uvedená na obale.

Poznámka

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a doplňků stravy. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů kvality, v nejefektivnější výrobu přírodních doplňků stravy.

Složení

Nosič (celulóza), papain, amyláza, glukonan vápenatý, lipáza, bromelain, laktáza, protispékavá látka (fosforečnan vápenatý), nosič (modifikovaná celulózová guma), celuláza, lešticí látka (rostlinná kyselina stearová; rostlinný stearan hořečnatý), extrakt listů máty, emulgátor (oxid křemičitý), fenyklové semena (extrakt), riboflavin.
Každá tableta obsahuje komplex:
Alfa-Amyláza ........... 50 mg/1500 FCC DU (Aspergilus oryzae)
Papain ................. 50 mg/900 000 FCC PU (Carica papaya, plod)
Bromelain .............- 30 mg/7 200 FCC MCU (Ananas comosus, stonka)
Laktáza ............... 30 mg/30,75 FCC ALU (Aspergillus niger)
LiPÁZA -eee 30 mg/32 FCC LU (Aspergillus niger)
Celuláza ...................n 15 mg/300 FCC CU (Trichoderma longibrachiatum)
Údaje o firmě
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků stravy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Příbalový léták