Jamieson Ginkgo Biloba—90 tablet

Ginkgo biloba podporuje periferní krevní oběh, pomáhá udržovat dobrou paměť, pomáhá zachovávat kognitivní funkce i s narůstajícím věkem.

Cena vč. DPH
361 Kč
Dostupnost
skladem 10 ks

PDK: 3010890 | Zbozi: 18136424

Popis produktu

Ginkgo biloba podporuje periferní krevní oběh, pomáhá udržovat dobrou paměť, pomáhá zachovávat kognitivní funkce i s narůstajícím věkem.

Účinné látky

GINKGO BILOBAE EXTRACTUM SICCUM NORMATUM 40 mg

Užití

Ginkgo biloba podporuje periferní krevní oběh, pomáhá udržovat dobrou paměť, pomáhá zachovávat kognitivní funkce i s narůstajícím věkem.

Dávkování

Dospělí: 1 tableta obden (1/2 tablety denně) s jídlem. Poraďte se s lékařem o užívání doplňku stravy déle než 8 měsíců.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a výživových doplňků. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních výživových doplňků.

Poznámka

Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Složení

Obsah v 1/2 tablety: Ginkgo biloba (55:1) extrakt 40 mg, (Ginkgo biloba, listy) ekvivalent k 2 200 mg sušených listů standardizované, na 24 % flavonových glykosidů a 6 % terpenových laktonů.

Příbalový léták