Isostar Power Tabs šumivé tablety —10 ks

Energetický isotonický nápoj vhodný jako zdroj energie při sportovním výkonu a při zvýšené tělesné zátěži i je vhodný k hašení žízně. Zvláštní výživa. Vhodný doplněk vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7612100026748 | Zbozi: 18109562

Popis produktu

Energetický isotonický nápoj vhodný jako zdroj energie při sportovním výkonu a při zvýšené tělesné zátěži i je vhodný k hašení žízně. Zvláštní výživa. Vhodný doplněk vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Užití

Tento nápoj, který vznikl na základě izotonické formule, poskytuje hydrataci a optimálně vyprazdňuje žaludek. Je také bohatý na antioxidační vitamíny C a E, které jsou potřeba pro boj proti volným radikálům vznikajícím při fyzické námaze. Dále obsahuje vitamíny
B1, B2, B6 a PP nutné pro využití uhlohydrátů buňkami. Zároveň je nízkokalorický, obsahuje pouze 87 kcal na dávku.

Dávkování

1 tableta do 250 ml, zamícháním se urychlí rozpuštění tablety. Přípravou získáte šumivý nápoj, který je určen k rychlé spotřebě. Doporučená denní spotřeba nápoje je do 1000 ml.
Balení je určeno k přípravě 2500 ml nápoje.

Prevence

Žízeň, únava, křeče, dehydratace.

Kontraindikace

Není určeno pro děti do 3 let. Informace o alergenech na www.isostar.com

Fakta

Isotonický efekt zaručuje nejrychlejší přenos a vstřebávání tekutin a minerálů (vápník, hořčík) do krve, obsahuje jednoduché a složené uhlohydráty, které doplňují zásoby glykogenu v průběhu tělesné námahy.

Složení

Dextróza, okyselovač: kyselina citrónová, hydrouhličitan sodný, dochucovadla, škrob, uhličitan draselný, uhličitan vápenatý, fosforečnan vápenatý, maltodextrin, sladidlo: aspartam, vitamíny C, E, Bí, sacharóza, barviva: betakaroten, stabilizátor: akáciová guma, emulgátor: upravený škrob, sušený glukózový sirup, ztužený rostlinný sójový tuk, kokosový olej. Obsahuje zdroj fenylalaninu.
Údaje o firmě
Už od svého vzniku v roce 1977 usiluje společnost Isostar každý den o to, aby měla ke sportovcům a sportovkyním, bez ohledu na jejich úroveň, stále blíže a aby jim přinášela ta nejlepší nutriční řešení. Protože společnost podporuje vědecký výzkum v oblasti sportovní výživy prováděný v Nutričním výzkumném centru na Univerzitě Limburg v
Maastrichtu (Nizozemí), má nyní svůj vlastní panel odporníků na sportovní medicínu, provádí výzkum produktů a sportovního výkonu v nejlepších evropských sportovních laboratořích.Tyto studie pravidelně objevují složení nových a účinnějších produktů, doplňků vyvážené stravy, které jsou pro udržení zdraví sportovců a sportovkyň nezbytné a které jsou důležitým předpokladem každého dobrého výkonu. Společnost Isostar je zároveň první značkou, která se může pochlubit vytvořením skutečné antidopingové charty. www.esatrade.cz, www.isostar.cz

Příbalový léták