Isostar H&P prášek lemon—400 g

Energetický isotonický nápoj v prášku. Zvláštní výživa. Je vhodným zdrojem energie při sportovním výkonu a při zvýšené tělesné zátěži i je vhodný k hašení žízně. Vhodný pouze jako doplněk vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7612100011195 | Zbozi: 18110972

Popis produktu

Energetický isotonický nápoj v prášku. Zvláštní výživa. Je vhodným zdrojem energie při sportovním výkonu a při zvýšené tělesné zátěži i je vhodný k hašení žízně. Vhodný pouze jako doplněk vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Účinné látky

Calcium
Chlorid draselný
Chlorid sodný

Užití

Pije se před fyzickým výkonem, v jeho průběhu i po ukončení pro dobrou regeneraci organismu. Podle výše fyzické zátěže se vliv Isostaru projevuje po dobu 1/2 až 2 hodin.
Není určeno pro děti do 3 let.

Dávkování

Doporučené denní dávkování je 1/2 | nápoje denně. Dávkování se může navýšit s přihlédnutím k intezitě zátěže a klimatickým podmínkám. Informace o alergenech na
Www.isostar.com

Příznaky

Zízeň, únava, křeče.

Prevence

Nápoj je prevencí dehydratace organismu a svalovým křečím.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Nový nápoje Isostar Hydrate 8 Perform - speciálně vyvinuty k zlepšení sportovního výkonu. Během sportovní aktivity tělo spotřebuje velké množství energie. Tekutiny a důležité minerály jsou také ztraceny pocením což negativně ovlivňuje sportovní výkon pokud nejsou efektivně nahrazeny. Nové nápoje Isostar Hydrate 4 Perform — jejich receptura je nyní vědecky ověřena ke zlepšení fyzického výkonu a to díky: Isotonické receptuře zajišt(ující efektivní a rychlou hydrataci díky stejné osmolalitě s tělními tekutinami; Efektivní zásobení energií je dáno vyvážením poměrem uhlohydrátů, které zásobují svaly energií. Obsahují důležité minerály (vápník a hořčík) pro svalovou funkci a energetický metabolismus.

Poznámka

Isostar se poprvé objevil na trhu v roce 1977 ve Švýcarsku jako první isotonický nápoj určený sportovcům pro doplnění potřebných živin. Receptura byla ověřena klinickými studiemi, které potvrdily pozitivní vliv na sportovní výkony. Se zkušenostmi nabytými za více než 25 let Isostar i nadále splňuje požadavky na výživu aktivních sportovců všech disciplín a v současné době je považován za přední evropskou značku výživy pro sportovce. Podle poptávky spotřebitelů Isostar obměňuje sortiment výrobků, které dodává na většinu evropských trhů a rozšiřuje se na nové trhy se stále pestřejší nabídkou a neustále zkvalitňovanými výrobky, které jsou určeny k použití před sportovním výkonem, během něj i po něm. Škála produktů Isostar je podložena více než třicetiletými zkušenostmi a cíleným vědeckým výzkumem energie a tekutin nezbytných pro sportovce. Vylepšení hledáme i dnes a ve spolupráci s předními vědeckými experty v oblasti sportu náš výzkumný a vývojový tým nadále vyvíjí isotonické produkty s vysokou účinností, jako je Isostar Fast Hydration (rychlá hydratace). Tyto produkty nejen dobře chutnají, ale dokáží i vylepšit sportovní výkon. Neustálá účast na dění ve světě sportu a jeho podpora jsou nedílnou součástí značky Isostar, aktivně spolupracuje s řadou sportovních asociací a jednotlivci na většině našich funkčních trhů.
Údaje o firmě
Www.isostar.cz

Příbalový léták