Inulín —25x 5 g

Inulin je rozpustná vláknina získaná horkovodní extrakcí z kořene čekanky. Jedná se o potravinový doplněk určený ke každodennímu užití.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594001758890 | Zbozi: 18113088

Popis produktu

Inulin je rozpustná vláknina získaná horkovodní extrakcí z kořene čekanky. Jedná se o potravinový doplněk určený ke každodennímu užití.

Účinné látky

Inulin

Užití

Sáček je zcela rozpustný v nápojích, jogurtech či polévkách. Tvoří bezbarvou nehoustnoucí směs, bez zápachu, s jemně sladkou chutí.

Dávkování

1 sáček (bg) se rozpouští v přibližně 250 ml tekutiny

Příznaky

Preventivně každý den

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Nedoporučujeme míchat se sycenými nápoji.

Poznámka

Česká firma F8N dodavatelé, s.r.o. byla založena v Kostelci nad Labem v roce 1991. Již od svého počátku distribuovala "Stolní sladidla" do obchodní sítě v tehdejším
Československu. Záhy nato se firma stává i jejich vývozcem do Pobaltí a Ruska. Rok poté už firma FAN vyvíjí vlastní receptury a sama sladidla vyrábí.
V současné době tvoří sortiment několik desítek výrobků. Firma FAN vyrábí, dodává a exportuje sladidla, nízkokalorické cukry, přírodní cukry, sladidla na pečení, sladidla na zavařování, tekutá sladidla i další potravinové doplňky jako například Samaritan, Inulin a j. Výroba sladidel ve firmě podléhá několikastupňové kontrole. FAN má zaveden management certifikovaný dle systémů jakosti ISO 9001:2000 a HACCP. Všechny výrobky jsou zdravotně nezávadné a odpovídají normám platným v České republice i normám Evropské unie. www.fansladidla.cz

Složení

inulin 90%, oligosacharidy 9%, oxid křemičitý 1%

Příbalový léták