Inhalátor kompresorový Pari Boy Compact (Typ 052)

Zdravotnický prostředek

PARI BOY COMPACT je vysoce účinným inhalačním přístrojem k inhalační léčbě dolních a horních cest dýchacích aerosolovými léčivy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2441997 | Zbozi: 18110257

Popis produktu

PARI BOY COMPACT je vysoce účinným inhalačním přístrojem k inhalační léčbě dolních a horních cest dýchacích aerosolovými léčivy.

Užití

PARI BOY COMPACT velice účinný systém pro orální inhalaci kapalných léčiv předepsaných nebo doporučených lékařem k inhalační léčbě dolních, popř. horních cest dýchacích. Tento inhalátor je jediný inhalační systém, který používá velmi vlhký areosol při teplotě cca 37"Cf(tělesná teplota).

Dávkování

Příznaky

Kašel, nachlazení chrapot, zánět hrtanu, hltanu, nosní dutiny.

Prevence

Používejte k inhalování při onemocněních dýchacích cest, jako jsou např. bronchitida, astma nebo alergie. Určeno pro všechny, kteří chtějí preventivně pečovat o své dýchací cesty!

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

K životu potřebujeme kyslík. Při dýchání dochází k transportu kyslíku do plic. Následkem znečištění životního prostředí nebo vážných chorob jsou naše dýchací cesty často podrážděné a částečně již i poškozené! Pravidelnou inhalací můžete zmírňovat potíže, předcházet nachlazení a zvlhčovat dýchací cesty. Abyste vy i vaše plíce mohli volně dýchat! Trh nabízí k terapii onemocnění dýchacích cest, jako jsou astma, bronchitida nebo alergie, a k prevenci a péči o dýchací cesty při nachlazení celou řadu inhalátorů.
Značně se ovšem liší v účinnosti a ve výbavě pro pacienty! Máte možnost volby!
Rozhodněte se pro zdraví a vsaďte na značkovou kvalitu! Důvěřujte dlouholetým zkušenostem specialistů na efektivní inhalace. PARI BOY COMPACT umožňuje účinnou a šetrnou inhalaci. Velmi jemné kapénky se dostávají hluboko do dýchacích cest a působí tam, kde jsou potřeba. Bez oklik!

Poznámka

Snadná manipulace, krátká doba inhalace, odolný i při čištění v myčkách, možnost vyvaření a sterilizace, doporučovaný mnoha výrobci farmaceutických přípravků.

Složení

Inhalátor PARI BOY COMPACT, nebulizátor PARI LC PLUS.
Údaje o firmě
MR Diagnostic má na českém a slovenském trhu výhradní zastoupení firem ZAN,
Aerocrine a prodává výrobky firem PARI, NONIN. www.mr-diagnostic.cz

Příbalový léták