Inhalátor kompresorový Omron C803 lehký tichý —přenosný 180 g

Zdravotnický prostředek

CD-video pro děti ZDARMA! Velmi lehký jen 180gramů! Velmi malý (do ruky),přenosný, kompres.inhalátor, velmi tichý: <45dB. Neb.výkon 0,3ml/min. Bal.obsahuje:přístroj, inhal.set,nosní náustek,masku dětskou i pro dospělé, 5 náhr.vzduch.filtrů. Záruka 3roky!

Cena vč. DPH
1 135 Kč
Dostupnost
skladem 2 ks

PDK: 3156693 | Zbozi: 18110937

Popis produktu

CD-video pro děti ZDARMA! Velmi lehký jen 180gramů! Velmi malý (do ruky),přenosný, kompres.inhalátor, velmi tichý: <45dB. Neb.výkon 0,3mi/min. Bal.obsahuje:přístroj, inhal.set,nosní náustek,masku dětskou i pro dospělé, 5 náhr.vzduch.filtrů. Záruka 3roky!

Užití

Kvalitní přístroj (veškeré důležité komponenty i technologie vyrobeny v Japonsku).Velmi účinný, vhodný při nachlazení i při běžné chřipce, občasných dýchacích potížích. Velmi lehký - pouze 180gramů.Velmi malý, skutečně se vejde do ruky dopělé osoby!Velmi tichý (méně než 45 dB).Velikost částic 3 um (MMAD).Technologie Comp AIR -pro velmi účinnou inhalaci a velmi snadné čištění po inhalaci. Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci s plicními terapeuty pro zajištění úspěšné léčby astmatu, chronické bronchitidy, alergií a dalších chorob dýchacího systému. Přístroj je určen pro domácí použití i ve zdravotnickém zařízení, např. v nemocnici, na klinice či v ordinaci lékaře.
Důležité ! Svévolně neupravujte/neměňte případné léky či četnost použití přístroje, ale řiďte se pokyny lékaře.Tento přístroj nesmí být používán u pacientů, kteří jsou v bezvědomí či nedýchají spontánně. Při inhalací dětí je třeba přítomnost dospělé osoby.

Dávkování

Inhalátor používejte 1-2x denně, dle potřeby, nebo dle doporučení lékaře. Svévolně neupravujte/neměňte případné léky či četnost použití přístroje, ale řiďte se pokyny lékaře. Tento přístroj nesmí být používán u pacientů, kteří jsou v bezvědomí či nedýchají spontánně. Při inhalací dětí je třeba přítomnost dospělé osoby.
Údaje o firmě
CELIMED, s.r.o. je oficiálním obchodním zastoupením Omron-zdravotnická technika pro
ČR. Více info na www.celimed.cz, www.inhalator.cz. Poskytujeme širokou podporu prodejcům a zajišťujeme též autorizovaný servis Omron výrobků pro celou ČR.

Příbalový léták