Inhalátor kompresorový Omron A3 COMPLETE (NE-C300)

Zdravotnický prostředek

Kompres.inhalátor pro cílenou léčbu -výběr ze 3 možností dodání léčiva do horních/středních/dolních dých.cest,odolný pístový kompresor.Pro profesionální i domácí použití,volitelný nebulizační výkon. Pro inhalaci léků i zvlhčování dých.cest.

Cena vč. DPH
1 325 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3081081 | Zbozi: 18111344

Popis produktu

Kompres.inhalátor pro cílenou léčbu -výběr ze 3 možností dodání léčiva do horních/středních/dolních dých.cest,odolný pístový kompresor.Pro profesionální i domácí použití,volitelný nebulizační výkon. Pro inhalaci léků i zvlhčování dých.cest.

Užití

Kompres.inhalátor pro cílenou léčbu - výběr ze 3 možností dodání léčiva do horních, středních nebo dolních dýchacích cest. Kvalitní přístroj vyrobený v Itálii. Velmi účinný, vhodný při nachlazení i při běžné chřipce, občasných dýchacích potížích i pro léčbu horních a dolních dýchacích cest. Objem zásobníku na léky 12ml. Lze inhalovat např. i
Vincentku.
Snadno nastavitelný výkon (3 polohy): 1.stupeň pro dolní cesty dýchací - 3um-velikost částic (MMAD). 2.stupeň pro střední cesty dýchací - bum-velikost částic (MMAD) nebo 3.stupeň pro horní cesty dýchací - 10um-velikost částic (MMAD).
Přístroj je určen pro použití v domácnosti i ve zdravotnickém zařízení, např. v nemocnici, na klinice či v ordinaci lékaře.
Důležité ! Svévolně neupravujte/neměňte případné léky či četnost použití přístroje, ale řiďte se pokyny lékaře. Tento přístroj nesmí být používán u pacientů, kteří jsou v bezvědomí či nedýchají spontánně. Při inhalací dětí je třeba přítomnost dospělé osoby.
Balení obsahuje: Přístroj, 1x Masku PVC pediatrickou/dětskou, 1x Masku PVC pro dospělé, 1x Kompletní nebulizační set (PVC), 1x Inhal.hadičku (PVC), 1x Nosní inhalační nástavec a kompletní CZ návod.

Dávkování

Inhalátor používejte 1-2x denně, dle potřeby, nebo dle doporučení lékaře. Svévolně neupravujte/neměňte případné léky či četnost použití přístroje, ale řiďte se pokyny lékaře.
Tento přístroj nesmí být používán u pacientů, kteří jsou v bezvědomí či nedýchají spontánně. Při inhalací dětí je třeba přítomnost dospělé osoby.
Údaje o firmě
CELIMED, s.r.o. velkoobchod se zdravotnickým materiálem a technikou. Společnost je oficiálním obchodním zastoupením OMRON pro ČR. Více info na www.celimed.cz,
Poskytujeme širokou podporu prodejcům a zajišťujeme též autorizovaný servis výrobků
Omron pro celou ČR.

Příbalový léták