Incidin Rapid dezinfekce povrchů a ploch—6 l

Incidin rapid - vysoce efektivní čisticí a dezinfekční přípravek pro plochy a povrchy Je to tekutý koncentrát pro čištění a dezinfekci omyvatelných ploch a povrchů v oblasti zdravotnictví, včetně operačních sálů, JIP a dialyzačních center.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 4028163042008 | Zbozi: 18113737

Popis produktu

Incidin rapid - vysoce efektivní čisticí a dezinfekční přípravek pro plochy a povrchy Je to tekutý koncentrát pro čištění a dezinfekci omyvatelných ploch a povrchů v oblasti zdravotnictví, včetně operačních sálů, JIP a dialyzačních center.

Účinné látky

Glutaraldehyd
Benzalkoniumchlorid
Didecyldimetylamoniumchlorid

Užití

Jaké jsou výhody výrobku Incidin rapid pro uživatele: vysoká bezpečnost pacientů i personálu v kontaktu s omyvatelnými plochami a povrchy, zejména v prostorách s vysokou mikrobiologickou zátěží vyšší stupeň bezpečnosti v případě rizika virových infekcí odpadá následné dočištění, na plochách a površích nezůstávají zbytky, které by způsobily lepkavost ošetřeného povrchu ošetření ploch a povrchů v jednom jediném pracovním kroku: - úspora času, energie a nákladů - řádné, tj. důkladné a bezpečné, ošetření prostor - prodloužení životnosti ošetřovaných ploch a povrchů

Dávkování

Doporučená aplikace:
Pracovní roztok požadované koncentrace připravte naředěním vodou o maximální teplotě 30"C. Ošetřovaný povrch vytřete navlhko a přitom dbejte na jeho rovnoměrné smáčení.
Spektrum účinnosti baktericidní, fungicidní, virucidní.
Dezinfekce ploch a povrchů, účinnost proti bakteriím a kvasinkám: koncentrace 0,25% (2,5ml) - doba působení 1 hodina. Koncentrace 0,5% (Bml) - doba působení 30 minut. koncentrace 0,75% (7,5ml) - doba působení 5 minut.
Omezeně virucidní působení vč. HIV, HBV a HCV: koncentrace 0,25% (2,5ml) - doba působení 5 minut.
Rotaviry, Adenoviry a viry SV40: koncentrace 0,25% (2,5ml) - doba působení 15 minut; koncentrace 0,5% (5ml) - doba působení 5 minut.
Virucidní účinky (Polio): koncentrace 0,5% (Bml) - doba působení 1 hodina. Koncentrace 0,75% (7,5ml) - doba působení 30 minut.
TBC: koncentrace 0,5% (5ml) - doba působení 30 minut.

Fakta

Kompatibilita výrobku Incidin rapid
Dezinfekční prostředek Incidin rapid je kompatibilní s materiály jako jsou kovy, včetně mosazi, elastomery, např. EPDM, podlahové povrchy, např. linoleum, plasty — vhodné pro polykarbonát (makrolon), polymetakrylát (akrylové sklo, plexisklo), aj.

Složení

Antimikrobiální látky, neionogenní tenzidy, komplexní pojivo, rozpouštědlo, inhibitory koroze, barviva a aromatické látky.
Obsah účinných látek ve 100 g koncentrátu: 9,8 g. glutaraldehyd; 5,0 g benzalkoniumchlorid; 5,0 g didecyldimetylamoniumchlorid.
Údaje o firmě
Ecolab s.r.o.
Voctářova 2449/5, Praha 8, 180 00
IČO : 4699 5935, DIČ : CZ 4699 5935
Zapsáno MS v Praze — město, oddíl C, vložka 300669
V roce 1991 došlo ke spojení evropského koncernu Henkel a americké firmy Ecolab, předních světových dodavatelů sanitačních systémů pro profesionální uživatele. V roce 1992 zahájila společnost Henkel-Ecolab svoji aktivní činnost v České republice.
V roce 2001 se stává výhradním vlastníkem původního joint-venture firma Ecolab. V současné době působí Ecolab v téměř 70 zemích světa a zaměstnává asi 20 tisíc pracovníků. Mimo to Ecolab operuje ve více než stovce dalších zemí prostřednictvím distributorů, licencí a exportu.
V České republice nabízí firma Ecolab s.r.o. komplexní sanitační programy pro profesionální uživatele, individuálně přizpůsobené požadavkům a potřebám jednotlivých provozů v nejrůznějších oblastech.

Příbalový léták