Desam Extra—1 lt

Koncentrovaný tekutý dezinfekční prostředek na bázi KAS pro dezinfekci všech omyvatelných povrchů a ploch.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594005392229 | Zbozi: 18128702

Popis produktu

Koncentrovaný tekutý dezinfekční prostředek na bázi KAS pro dezinfekci všech omyvatelných povrchů a ploch.

Užití

Tekutý dezinfekční prostředek na bázi kvarteních amoniových sloučenin pro dezinfekci všech omyvatelných povrchů a ploch ve zdravotnictví, potravinářství, lázních a léčebných ústavech, kosmetických salónech, soláriích (vhodný i na dez. solárií) a fitnesscentrech. Vyznačuje se velmi dobrou materiálovou snášenlivostí (nevhodný na kůži, mramor a neošetřené dřevo). Spektrum účinnosti: baktericidní ( účinný i na MRSA kmeny), virucidní pro viry: HIV, HBV, rota a velké obalené viry, tuberkulocidní a fungicidní. Povrchy se dezinfikují otřením, ponořením do naředěného dez. roztoku nebo postřikem. Předměty, které přijdou do styku s potravinami se musí důkladně opláchnout pitnou vodou.

Dávkování

Učinnost na mikroorganismy - Koncentrace roztoku - Dávkování na 1 | roztoku -
Expozice:
Bakterie (S. aureus, P. aeruginosa, E. hirae, E. coli, S. marcescens, P. vulgaris) - 0,25 % - 2,5 ml - 15 min. / Fungi (C. albicans, A.niger) - 0,5 % - 5 ml - 10 min. / Rotavirus,
BVDV, Vaccinia - 1% - 10 ml - 5 min. / Dezinfekce prostředí s výskytem mykobakterií (M.terrae, M. avium, M. TBC) - 15 min. - 5 ml - 15 min.

Příbalový léták