Chloramin T—1 kg

Univerzální práškový dezinfekční přípravek na bázi aktivního chloru. Vysoce účinný univerzální práškový dezinfekční přípravek pro nejširší použití.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 8594005393196 | Zbozi: 18100379

Popis produktu

Univerzální práškový dezinfekční přípravek na bázi aktivního chloru. Vysoce účinný

Užití

Univerzální práškový dezinfekční přípravek na bázi aktivního chloru. použití: - dezinfekce ploch a povrchů ve zdravotnictví, komunální hygieně, spracování potravin a masa, veterinární praxi - dezinfekce a bělení textílií - dezinfekce pitné vody - dezinfekce po likvidaci následků živelných katastrof.
Učinné látky: tosylchloramide sodium (CAS 127-65-1, EINECS 204-854-7) obsah aktívneho chloru 25 %
Spektrum účinnosti: baktericidní (včetně TBC), virucidní (adeno, polio), fungicidní.
Doporučuje se k denní dezinfekci (profylaxe, sanitární dny, likvidace ohniskové infekce) ve všech prostorách zdravotnických, zemědělských, průmyslových, potravinářských a jiných zařízení, která jsou vystavena silné biologické, infekční zátěži, nebo vyžadují vysokou dezinfekční čistotu. Vhodný k dezinfekci stálo barevného prádla nádobí, sanitárních zařízení, odpadů a pitné vody.

Dávkování

Pro dezinfekci se ředí vodou o teplotě 20-25 "C na příslušnou koncentraci roztoku. Silně znečištěné předměty a plochy se nejprve mechanicky očistí a potom dezinfikují. Je nutné zajistit dokonalé smočení dezinfikovaného povrchu. Aplikaci je možno provést i postřikem.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Odborné posudky a expertízy:
EN 1040, EN 13727, EN 1656, EN 13697 — baktericidní účinnost
EN 1275, EN 13624 — fungicidní účinnost
EN 14476 — virucidní účinnost prEN 14348 — mykobaktericidní účinnost
Silně koncentrované roztoky dráždí sliznice a pokožku. Přípravek má bělící účinky.
Aplikujte na plochy, které jsou odolné vůči působení chlóru. Prostředek nekombinujte s jinými čistícími prostředky a kyselinami, může se uvolňovat chlor. Při masivní biologické zátěži je nutné navýšit koncentraci pracovního roztoku na dvojnásobnou dávku. Při práci používejte ochranné rukavice.

Skladování

Skladovat v suchých prostorách v dostatečné vzdálenosti od zdrojů tepla. Skladovací teplota od -20 do +30 "C. Nevystavovat dlouhodobě přímému slunečnímu záření.
Likvidace prázdných obalů a zbytků přípravku:
Zbytkové množství přípravku aplikovat v souladu s návodem k použití, větší množství odevzdejte k likvidaci oprávněným firmám. Prázdný obal důkladně vypláchněte a odevzdejte k recyklaci.

Příbalový léták