Imudon Neo tablety rozpustné v ústech se sladidly —40 tablet

Přípravek IMUDON NEO je bakteriální lyzát s obsahem vitaminu C, který je připraven speciální technologií z nejčastějších původců onemocnění dutiny ústní, hrdla a dýchacích cest.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3228112 | Zbozi: 18110513

Popis produktu

Přípravek IMUDON NEO je bakteriální lyzát s obsahem vitaminu C, který je připraven speciální technologií z nejčastějších původců onemocnění dutiny ústní, hrdla a dýchacích cest.

Účinné látky

Streptococcus pyogenes skup A lysatum cryodessiccatum 7,0 mg
Vitamín C 6 mg
Propionibacterium acnes lysatum cryodessicatum 5,0 mg

Užití

Tablety se nechají zvolna rozpouštět v ústech. Po dobu zhruba 1 hodiny po užití tablety se nedoporučuje výplach úst.
Určeno pro děti od 6 let, mladistvé a dospělé. Případné užívání mladšími dětmi, těhotnými a kojícími ženami je potřeba konzultovat s lékařem.
Peprnomátové aroma napomáhá k odstranění zápachu z úst.
Vitamín C, obsažený v přípravku IMUDON© NEO, přispívá: - k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní a zubů - k normální funkci imunitního systému - k ochraně buněk před oxidativním stresem - ke zmírnění únavy a vyčerpání.

Dávkování

Osobám starším 12 let a dospělým se doporučuje užívat 6 tablet denně v 6 jednotlivých denních dávkách po 1 tabletě po dobu 6 dnů. Sedmý den se užívají pouze 4 tablety, rozdělené do 4 jednotlivých denních dávek po 1 tabletě.
Dětem od 6 do 12 let se podávají poloviční dávky, opět rozdělené do 6 jednotlivých denních dávek po 1/2 tabletě po dobu 6 dnů, poslední den pak do 4 jednotlivých denních dávek po 1/2 tabletě.
V případě obtíží přetrvávajících déle než 8 dní nebo doprovázených horečkou, se poraďte s lékařem. Přípravek není určen k dlouhodobému podávání.
Nepřekračujte doporučené dávkování. Nadměrná konzumace může způsobit průjem.

Příznaky

Dyskomfort dutiny ústní, dyskomfort v krku.

Kontraindikace

Nejsou známy. Současné užívání s imunobiologickými přípravky nebo u pacientů s autoimunitním onemocněním se nedoporučuje bez předchozí konzultace s lékařem.

Fakta

Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy.
Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Ukládejte mimo dosah dětí.
Nesmí se používat při přecitlivělosti na některou z použitých složek.

Složení

sladidla: sorbitol, xylitol; plnidlo: inulin; zpevňující látka: kolagenní hydrolyzát; lyofilizát mikrobiálních lyzátů; stabilizátor; kroskarmelóza; zvýrazňovač chuti: kyselina citronová; protispékavá látka: stearan hořečnatý; vitamin C: kyselina L-askorbová; aroma: peprnomátové aroma.
Údaje o firmě www.sdpharma.cz

Příbalový léták