Imedeen Time Perfection —120 tablet

Imedeen Time Perfection doplněk stravy snižuje viditelnost jemných linek a vrásek, pomáhá zlepšovat kvalitu a hydrataci pleti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 2869957 | Zbozi: 18113067

Popis produktu

Imedeen Time Perfection doplněk stravy snižuje viditelnost jemných linek a vrásek, pomáhá zlepšovat kvalitu a hydrataci pleti.

Užití

Imedeen Time Perfection© představuje inovativní přístup k péči o pleť působením zevnitř. Stav a vzhled pokožky ovlivňuje každodenní působení UV záření, znečištěné prostředí a další vnější faktory, které způsobují viditelné známky stárnutí. Pro zachování zdravého vzhledu pokožky přidejte 2 tablety Imedeen Time Perfection? k vaší každodenní péči o pleť. Pro dosažení optimálních výsledků je přípravek doporučeno užívat alespoň 12 týdnů.
Imedeen Time Perfection© - snižuje viditelnost jemných linek a vrásek, - pomáhá zlepšit kvalitu a hydrataci pokožky, - pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem (vitamin c a zinek), - přispívá k normální tvorbě kolagenu v kůži (vitamin C).

Složení

ve věku 40+.
Obsahuje:
Marine Complex - unikátní komplex proteinů a polysacharidů obsahující složky podobné látkám, které se přirozeně vyskytují v kůži.
LycoPhence GS© Forte - výtažek z rajčat (lykopen) a jadérek hroznů, vitamín C a zinek.
LycoPhence GS© Forte je patentován v USA.
Vitamín C, který přispívá k ochraně buňky před oxidativním stresem, k normální tvorbě kolagenu v kůži a k normální funkci kůže.
Zinek, který přispívá ke správné syntéze DNA a podílí se na procesu dělení buněk. Dále přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a pomáhá udržovat dobrý stav pokožky.

Dávkování

Doporučená denní dávka pro dospělé: 2 tablety denně nejlépe spolu s jídlem.

Příbalový léták