Humana kaše ovesné vločky+broskev od 6.měs.—250 g

Dětská kaše vločky-broskev Humana obsahuje cenné živiny, jsou snadno stravitelné a chuť - ta je přímo vynikající.Obsahuje 13 vitamínů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4031244778239 | Zbozi: 18112256

Popis produktu

Dětská kaše vločky-broskev Humana obsahuje cenné živiny, jsou snadno stravitelné a chuť - ta je přímo vynikající.Obsahuje 13 vitamínů.

Užití

Dětské kaše Humana obsahují cenné živiny, jsou snadno stravitelné a chuť - ta je přímo vynikající. Přes den jako sytivé hlavní jídlo nebo svačina, večer před spaním jako záruka klidného spánku Vašeho děťátka - kaše Humana jsou prostě ideální pro každou příležitost. Obsahuje 13 vitamínů. Obohaceno vápníkem, železem a jódem.
Bez přídavku sacharózy. Bezlepkové. Bez umělých barviv a konzervantů.

Dávkování

Příprava: 1.Pro každé jídlo čerstvě převařte vodu vhodnou pro kojence a nechte ochladit na 50“C nebo na 50"C ohřejte balenou vodu pro kojence Humana Baby voda. 2.Odpovídající množství prášku (viz dále) nasypte do talíře. 3.Přilijte doporučený objem vody vhodné pro kojence nebo balené vody Humana Baby voda. 4.Vidličkou rozmíchejte až do požadované konzistence.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Výše plnění je technologicky podmíněna.
Otevřený obal dobře uzavřete a spotřebujte do 3 týdnů. Skladujte v chladu a suchu při teplotě +5 až +25"C. Neskladujte v chladničce.
Jistota zdravého vývoje.
Humana již přes 50 let představuje značku nejmodernější vždy vysoce kvalitní kojenecké výživy. Napomáhají nám k tomu naše zkušenosti s vlastním zpracováním mléka, se zacházením s touto cennou surovinou, a nadšení a znalosti našich pracovníků. Úkol zajistit zdravou optimální výživu Vašeho miláčka bereme současně jako odpovědnost i jako výzvu. Nikdy nepřestáváme zkoumat, vyvíjet, zkoušet a vše kontrolovat. Z lásky k dětem a proto, abyste Vy mohli mít klidný pocit bezpečí a jistoty.
Svěříte-li výživu Vašeho miminka firmě Humana, budete mít za sebou jistotu dlouholetých zkušeností a současně moderních inovací na špičce současného vývoje.
Program dětských kaší Humana
Vaše děťátko již při svém vývoji dokázalo udělat důležité pokroky. Je nyní větší, aktivnější a pro svůj další růst nyní potřebuje více živin a energie. Humana Vám proto nabízí široký výběr kaší, které mají vynikající unikátní příchutě a současně svým složením odpovídají věkově specifickým potřebám Vašeho dítěte.
Od ukončeného 6.měsíce. Chutné a sytivé pro malé i velké. Bez přídavku sacharózy.
Stačí přidat vodu.

Poznámka

Důležitá upozornění: Pokud krmíte kaši z lahvičky a nikoliv lžičkou, nedovolte dítěti, aby láhev dlouhodobě cumlalo. Častý nebo dlouhodobý kontakt zoubků s výživou obsahující cukry může vést k jejich poškození zubním kazem a následným vývojovým poškozením.
Dbejte u Vašeho dítěte na pečlivou zubní hygienu - již od prvního zoubku.
Připravujte kojeneckou stravu přesně podle návodu. Jeho nedodržení může vést k porušení zdraví.
Stravu připravujte před každým jídlem čerstvou a urychleně ji spotřebujte. Nepoužívejte opakovaně zbytky stravy.
A mimochodem - kaše Humana chutnají i velkým - hodí se ideálně jako zdravá svačinka.
Obsahuje 13 vitamínů .Obohaceno vápníkem, železem a jódem. Bez přídavku sacharózy.
Velmi dobře zasytí. Zpracování ovesných zm na vločky je zvláště zdraví prospěšné.
Obsahuje lepek.
Údaje o firmě
Wwww.markdistri.cz www.humana.de

Příbalový léták