Humana kaše obilno-mléčná pohanka-hruška od 4.měs—250 g

Kaše obilno-mléčná, s příchutí pohanky a hrušky , vhodná pro kojence od 4.měsíce. Bez přídavku sacharózy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4031244778222 | Zbozi: 18112418

Popis produktu

Kaše obilno-mléčná, s příchutí pohanky a hrušky , vhodná pro kojence od 4.měsíce. Bez přídavku sacharózy.

Užití

Dětské kaše Humana se vyznačují mimo jiné:Sirokou nabídkou unikátních příchutí a jemnou konzistencí.U většiny kaší výrobou bez přídavku sacharózy.U mléčných kaší přídavkem vápníku pro zdravý růst .
Nabídkou bezlepkových a nemléčných kaší Obsahem životně důležitých vitamínů, železa a jódu, které jsou nutné pro správný vývoj.
Dětské kaše Humana obsahují cenné živiny, jsou snadno stravitelné a chuť - ta je přímo vynikající. Přes den jako sytivé hlavní jídlo nebo svačina, večer před spaním jako záruka klidného spánku Vašeho děťátka - kaše Humana jsou prostě ideální pro každou příležitost.

Dávkování

Dle návodu na obalu.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Jistota zdravého vývoje
Humana již přes 50 let představuje značku nejmodernější vždy vysoce kvalitní kojenecké výživy. Napomáhají nám k tomu naše zkušenosti s vlastním zpracováním mléka, se zacházením s touto cennou surovinou, a nadšení a znalosti našich pracovníků.
Ukol zajistit zdravou optimální výživu Vašeho miláčka bereme současně jako odpovědnost i jako výzvu. Nikdy nepřestáváme zkoumat, vyvíjet, zkoušet a vše kontrolovat. Z lásky k dětem a proto, abyste Vy mohli mít klidný pocit bezpečí a jistoty.
Svěříte-li výživu Vašeho miminka firmě Humana, budete mít za sebou jistotu dlouholetých zkušeností a současně moderních inovací na špičce současného vývoje.

Poznámka

Od ukončeného 4.měsíce. Chutné a sytivé pro malé i velké. Bez přídavku sacharózy.Stačí přidat vodu.13 vitamínů.Obohaceno vápníkem, železem a jódem.Bez přídavku sacharózy.Bezlepkové. Velmi dobře zasytí Výše plnění je technologicky podmíněna.
Otevřený obal dobře uzavřete a spotřebujte do 3 týdnů. Skladujte v chladu a suchu při teplotě +5 až +25"C. Neskladujte v chladničce.
Minimální trvanlivost: viz spodní strana obalu
Znaky pro označení materiálu obalu(trojúhelník PAP + trojúhelník C/PE).

Složení

Odtučněné mléko, pohankové vločky (21,5g), rostlinný olej, maltodextrin, škrob, fruktóza, glukózový sirup, glukóza, uhličitan vápenatý, prášek z hrušky, směs vitamínů (vitamin C, niacín, vitamin E, kyselina pantothenová, vitamin B6, vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, kyselina listová, vitamin K, biotin, vitamin D3), L-tyrosin, difosforečnan železitý, vanilin, jodid draselný.

Příbalový léták