Humana kaše obilno-mléčná jahoda-jogurt od 8.měs.—250 g

Instantní obilno-mléčná kaše jahoda-jogurt od ukončeného 8.měsíce kojence. S 13 vitamíny, železem a jódem. Stačí jen přidat vodu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4031244745613 | Zbozi: 18112255

Popis produktu

Instantní obilno-mléčná kaše jahoda-jogurt od ukončeného 8.měsíce kojence. S 13 vitamíny, železem a jódem. Stačí jen přidat vodu.

Účinné látky

Rýžové vločky
Mléko
Glukóza

Užití

Program dětských kaší Humana
Vaše děťátko již při svém vývoji dokázalo udělat důležité pokroky. Je nyní větší, aktivnější a pro svůj další růst nyní potřebuje více živin a energie. Humana Vám proto nabízí široký výběr kaší, které mají vynikající unikátní příchutě a současně svým složením odpovídají věkově specifickým potřebám Vašeho dítěte.
Dětské kaše Humana se vyznačují mimo jiné: - Širokou nabídkou unikátních příchutí a jemnou konzistencí - Výrobou bez přídavku sacharózy - U mléčných kaší přídavkem vápníku pro zdravý růst - Obsahem životně důležitých vitamínů, železa a jódu, které jsou nutné pro správný vývoj.
Dětské kaše Humana obsahují cenné živiny, jsou snadno stravitelné a chuť - ta je přímo vynikající. Přes den jako sytivé hlavní jídlo nebo svačina, večer před spaním jako záruka klidného spánku Vašeho děťátka - kaše Humana jsou prostě ideální pro každou příležitost.
Důležitá upozornění
Pokud krmíte kaši z lahvičky a nikoliv lžičkou, nedovolte dítěti, aby láhev dlouhodobě cumlalo. Častý nebo dlouhodobý kontakt zoubků s výživou obsahující cukry může vést k jejich poškození zubním kazem a následným vývojovým poškozením. Dbejte u Vašeho dítěte na pečlivou zubní hygienu - již od prvního zoubku.
Připravujte kojeneckou stravu přesně podle návodu. Jeho nedodržení může vést k porušení zdraví. Stravu připravujte před každým jídlem čerstvou a urychleně ji spotřebujte. Nepoužívejte opakovaně zbytky stravy.
A mimochodem - kaše Humana chutnají i velkým - hodí se ideálně jako zdravá svačinka.

Fakta

Složení

nabobtnalý škrob, glukóza, fruktóza, maltodextrin, jogurtový prášek z odstředěného mléka (3,29), jahodový prášek (0,7g), prášek z červené řepy(barvivo), mléčnan vápenatý, uhličitan vápenatý, směs vitamínů (vitamin C, niacín, vitamin E, kyselina pantothenová, vitamin B6, vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, kyselina listová, vitamin K, biotin, vitamin
D3), přírodní aroma, difosforečnan železitý, jodid draselný.

Poznámka

Humana splňuje ty nejvyšší nároky na kvalitu nejmodernější kojenecké výživy. Byla a je vyvíjena ve spolupráci s lékaři a dalšími odborníky. Více než před 50 lety rozpracoval dr.
Heinz Lemke z Herfordu recepturu na 1. adaptovanou kojeneckou výživu, tady mateřskému mléku nejbližší. K dnešnímu dni je společnost Humana Milchunion eG jednou z největších společností v Evropě zpacovávajících mléko. Kromě kojenecké a dětské výživy vyváží např. mléko,jogurty,tvarohy, mražené smetanové krémy.
Program Humana kojenecké výživy má tak širokou nabídku, že pro každé miminko a každou individuální potřebu nabízí optimílní řešení. Všechna mléka obsahují veškeré potřebné látky pro zdravý vývoj Vašeho miminka. Jsou plně přizpůsobena požadavkům dítěte v daném věkovém období. Adaptovaný obsah a složení bílkovin nezatěžuje organismus a ulehčuje trávení. Rostlinné tuky zaručují dostatečný příjem esenciálních mastných kyselin(kyselina linolová a alfa linoelová), která podporuje imunitu Vašeho miminka. Obsahují železo-pro správnou tvorbu červených krvinek; jód -pro správnou funkci štítné žlázy; taurin-pro správný vývoj nervové soustavy(hlavně zraku). L-karnitin pomáhá získávat a zpracovávat energii; vitamin D spolu s vápníkem se podílí na správném vývoji kostí, vitaminy A,C,E chrání jako antioxidanty před nepříznivými vlivy okolního prostředí.
Údaje o firmě www.markdistri.cz infoAmarkdistri.cz www.humana.de

Příbalový léták