Humana kaše jablko-banán-suchary od 6.m —250 g

HUMANA Jablko-banán-suchary mléčná kaše je chutná a vyvážená,. Obsahuje vápník, železo a vitamín D. Tento výrobek obsahuje lepek. Bez konzervačních látek a barviv.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2993427 | Zbozi: 18112416

Popis produktu

HUMANA Jablko-banán-suchary mléčná kaše je chutná a vyvážená,. Obsahuje vápník, železo a vitamín D. Tento výrobek obsahuje lepek. Bez konzervačních látek a barviv.

Užití

Vaše dítě viditelně roste a prospívá. Každý den dělá pokroky a v této době potřebuje hodně pohybu a čerstvý vzduch. Ideální je zdravá a pestrá strava s obsahem mléka a vhodným příkrmem odpovídajícím věku. Abyste se mohli s Vaším dítětem plně soustředit na zkoumání okolního světa, staráme se o jeho zdravou výživu. Proto obsahují naše
Humana kaše všechny důležité vitamíny, které Vaše dítě potřebuje pro svůj aktivní den.
Všechny výrobky Humana jsou vyvíjeny a vyráběny výhradně v Německu. Vyrábí se na základě 60leté zkušenosti s výživou kojenců. Jsou vyvíjeny vědci — vždy dle nejnovějších vědeckých poznatků.
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Neskladujte v chladničce.
Otevřený vnitřní sáček, prosím, vždy dobře uzavřete — obsah poté spotřebujte do 3 týdnů.

Dávkování

Doporučujeme jednu porci kaše denně. K podávání kaše používejte pouze lžíci. Dbejte přitom na důkladnou péči o chrup Vašeho dítěte — od prvního zoubku. Při přípravě dodržujte přesně návod k použití. Kaši připravujte před každým jídlem čerstvou a okamžitě ji spotřebujte. Zbytky znovu nepoužívejte.
Hmotnost: 250 g (z 250 g získáte přibližně 5 porcí).

Složení

sucharové mouky (pšeničná mouka, sacharóza, kvasnice, rostlinné tuky, kuchyňská sůl, pšeničný lepek), sacharóza, 4,8 % banánových vloček, maltodextrin, glukózový sirup, 2,1 % prášku z jablečné šťávy, hroznový cukr, uhličitan vápenatý, laktát vápenatý, směs vitamínů (vitamín C, niacin, kyselina pantotenová, vitamín B1, vitamín A, vitamín B6, vitamín E, vitamín B2, kyselina listová, vitamín D3, vitamín K1, biotin, vitamín B12),
L-tyrosin, difosfát železnatý, vanilin, L-tryptofan, jodičnan draselný.
Údaje o firmě www.markdistri.cz, infomarkdistri.cz, www.humana.de

Příbalový léták