HIV/AIDS OraQuick ADVANCE HIV-1/2 Rapid Antib.test—Rychlý test na protilátky proti HIV-1/2

Zdravotnický prostředek

Rychlý test na protilátky proti HIV-1/2 OraQuick ADVANCE je imunotest pro jedno použití, sloužící k detekci protilátek proti viru lidského imunodeficitu typu 1(HIV-1) a typu 2(HIV-2) ve vzorcích ústní tekutiny,plné krve odebrané z vpichu na prstu,plazmy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2690759 | Zbozi: 18115111

Popis produktu

Rychlý test na protilátky proti HIV-1/2 OraAuick ADVANCE je imunotest pro jedno použití, sloužící k detekci protilátek proti viru lidského imunodeficitu typu 1(HIV-1) a typu 2(HIV-2) ve vzorcích ústní tekutiny,plné krve odebrané z vpichu na prstu,plazmy.

Účinné látky

936 gp41

Užití

Rychlý test na protilátky proti HIV-1/2 OraAuick ADVANCE je imunotest pro jedno použití, sloužící k detekci protilátek proti viru lidského imunodeficitu typu 1 (HIV-1) a typu 2 (HIV-2) ve vzorcích ústní tekutiny, plné krve odebrané z vpichu na prstu, plné krve odebrané venopunkční procedurou a ve vzorcích plazmy. Test OraAuick ADVANCE
HIV-1/2 je určen pro použití jako test prováděný v místě poskytování zdravotní péče (point-of-care) při diagnóze HIV-1 a HIV-2.
Pouze pro použití profesionálními zdravotnickými pracovníky.
Za původce syndromu získaného imunodeficitu (AIDS), souboru nemocí souvisejicích s
AIDS (ARC) a nemocí či příznaků předcházejících AIDS (pre-AlDS) je pokládán virus lidského imunodeficitu (HIV). Testování pro zjištění přítomnosti protilátek proti HIV v tělesných tekutinách (např. v krvi, ústní tekutině) je přesným prostředkem pro diagnózu infekce HIV.
Biologické principy testu:
Test OraAuick ADVANCE na HIV-1/2 je manuálně prováděný, vizuálně čitelný 20 minutový imunotest pro kvalitativní detekci protilátek proti HIV-1 a HIV-2. Testovací proužek pro tuto zkoušku obsahuje syntetické peptidy reprezentující oblast obálky HIV a kozí antihumánní IgG, sloužící pro kontrolu postupu, imobilizované na nitrocelulózové membráně v testovací (T) zóně a kontrolní (C) zóně.

Dávkování

Test je určen pro jednorázové použití.
Kličky pro odběr vzorku, testovací přípravky ani roztok detekčního činidla nepoužívejte opakovaně. Po použití tyto pomůcky příslušným způsobem odložte do odpadu.
Opakované použití těchto pomůcek může mít za následek přenos infekčních látek.

Kontraindikace

Test OraAuick ADVANCE© na HIV-1/2 není schválen pro použití při screeningu dárců krve nebo tkáně.
Test OraOuick ADVANCE© na HIV-1/2 není určen pro monitorování jednotlivců, kteří jsou léčeni pomocí vysoce aktivní antiretrovirové terapie (Highly Active Antiretroviral
Therapy - HAART).

Složení

  • Dělený sáček obsahující test OraAuick ADVANCE© na HIV
  • 1/2 s přiloženým pohlcovačem vlhkosti a roztok detekčního činidla pro test OraAuick ADVANCE© na
    HIV
  • 1/2: lahvičku s 1 ml fosfátem pufrovaného solného roztoku obsahujícího polymery a antimikrobiální látku.
  • Opakovaně použitelné stojánky pro testy
  • Odběrové kličky
  • Příbalový leták. 4 : ) W
    POŽADOVANÉ MATERIÁLY, KTERÉ NEJSOU PŘILOŽENY
    Časovač, schopný měřit časové intervaly v rozsahu 20 až 40 minut.
    Kontejner pro biologicky nebezpečný odpad.
    Dodatečné pomůcky, potřebné pro odběr vzorku krve z vpichu na prstu a venepunkční procedurou.
    Antiseptické ubrousky, sterilní kopíčko (lanceta) nebo potřeby pro venepunkci, rukavice pro jedno použití (doplňková pomůcka pro testování ústní tekutiny), sterilní gázové tampony, centrifuga.

Příbalový léták