HIPP Bio Dětské jablečné keksy—150 g

Ovocní jableční sloníci jsou v BIO kvalitě a bez přídavku cukru. Díky vyváženému ovocnému složení s obsahem nejlepších BIO obilovin dětem chutnají a jsou vhodné ke konzumaci kdykoliv během dne nebo na cestách – jako veselá svačinka.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2639608 | Zbozi: 18106525

Popis produktu

Ovocní jableční sloníci jsou v BIO kvalitě a bez přídavku cukru. Díky vyváženému ovocnému složení s obsahem nejlepších BIO obilovin dětem chutnají a jsou vhodné ke konzumaci kdykoliv během dne nebo na cestách — jako veselá svačinka.

Užití

Ovocní jableční sloníci jsou vyrobeni žabákem Fandou a kočičkou Mícou s láskou, v BIO kvalitě a bez přídavku cukru. Díky vyváženému ovocnému složení s obsahem nejlepších
BIO obilovin dětem chutnají a jsou vhodné ke konzumaci kdykoliv během dne nebo na cestách — jako veselá svačinka.
Sloníci mají ideální velikost pro malou dětskou ruku — držení a chroupání sloníků tak půjde snadno. Doporučujeme 2-3 keksíky denně.
Bez přídavku cukrů - obsahuje přirozeně se vyskytující cukry
Slazené ovocem
Obsahuje vitamin B1— dle zákona
Obsahuje lepek
V BIO kvalitě

Dávkování

Doporučujeme 2-3 keksíky denně jako dezert nebo svačinu. Ideální na cesty.

Složení

PŠENIČNÁ mouka“, celozmná PŠENIČNÁ mouka* 23 %, koncentrát jablečné šťávy* 16 %, slunečnicový olej“, koncentrát citrónové šťávy“, jablečný extrakt, kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), vitamin B1. Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, skořápkových plodů a sezamových semínek. * z ekologického zemědělství
Údaje o firmě
Příkrmy HiPP BIO splňují požadavky dle Nařízení pro Ekologické zemědělství. Pečeť
BIO kvality garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.

Příbalový léták