Herbex Zelený čaj s Q10 Premium Tea—20x 1,5 g

Čaj s antioxidačním účinkem, zpomaluje proces stárnutí, osvěží, dodá sílu. Zelený čaj neutralizuje škodlivé vlivy záření, napomáhá zpomalit stárnutí buněk. Podporuje činnost centrální nerovové soustavy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8586004532256 | Zbozi: 18131397

Popis produktu

Čaj s antioxidačním účinkem, zpomaluje proces stárnutí, osvěží, dodá sílu. Zelený čaj neutralizuje škodlivé vlivy záření, napomáhá zpomalit stárnutí buněk. Podporuje činnost centrální nerovové soustavy.

Účinné látky

Zelený čaj
Koenzym 010

Užití

010 obsažený v čaji zvyšuje antioxidační účinek zeleného čaje Působí jako ochranný faktor zpomalující proces stárnutí a zvyšující odolnost organizmu.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

Zelený čaj chutná hořčeji než čaj černý. To je způsobeno tím, že třísloviny, které jsou za hořkost odpovědny, jsou v černém čaji vázány a do nálevu se uvolňují pouze částečně.
U zeleného čaje je tomu přesně naopak a třísloviny jsou pak v hotovém čaji mnohem koncentrovanější. Právě třísloviny však zpomalují proces stárnutí buněk. | v tomto se projevuje pozitivní vliv zeleného čaje na lidské zdraví a jeho přednost před čajem černým. Pokud shrneme pozitivní účinky zeleného čaje na lidské zdraví, dostaneme následující výčet:
Neutralizuje škodlivé vlivy záření. Lidé, kteří tráví hodně času před televizní obrazovkou, by jej měli pít pravidelně.
Zelený čaj obsahuje také látky, které upravují vysoký krevní tlak, zabraňují kornatění tepen a odbourávají cholesterol v krvi.
Napomáhá prevenci rakoviny.
Osvěžuje tělo i duši. Tein obsažený v čaji podporuje činnost centrální nervové soustavy.
Působí mímě a dlouhodobě. Kofein v kávě (stejné chemické složení jako tein) rozpumpuje srdce, jeho účinek je prudký, ale krátký.
Oddaluje stárnutí. V čaji obsažený vitamín E zpomaluje degeneraci buněk, tedy i stárnutí.
Flavanoly zabraňují rozmnožování strůjců nejrůznějších chorob, vitamín C vyzbrojuje dodatečně buňky proti útočníkovi, vitamín A a karoten chrání ještě navíc tělní sliznice.
Fluor brání vzniku zubního kazu. Významné preventivní účinky se projevují především u mladších lidí.

Poznámka

"Spoločnosť Herbex so sídlom v Hrašnom je súkromná firma založená v r. 1991 s presvedčením a rozhodnutím vyrábať kvalitné prírodné čaje a prispieť tak k vyplneniu medzery na trhu s bylinnými čajmi a prispieť i k pozdvihnutiu vnímania tohoto "magického nápoja", ktorým čaj bezpochyby je. Spoločnosť vznikla so zámerom pósobiť ako baliareň a výroba bylinných čajov. Od svojho vzniku prešla spoločnosť Herbex postupnou modernizáciou a automatizáciou výroby, čo prispelo k rozširovaniu palety ponúkaných výrobkov. V súčasnosti je portfólio jej výrobkov zložené z bylinných čajov porciovaných, sypaných, ovocných čajov porciovaných, instantných šumivých nápojov a instantných dia šumivých nápojov a je jedným z najváčších slovenských výrobcov v tomto segmente.
Spoločnosť Herbex sa vďaka správnemu riadeniu, obchodnej politike a vďaka dodržiavaniu najprísnejších noriem a predpisov presadzuje i za hranicami našej republiky, ako napr. v Českej republike, Maďarsku, Spojených Arabských Emirátoch, a však objednávky prichádzajů a export smeruje i do Litvy, Ukrajiny, SRN , či Rakúska. "
Údaje o firmě
Wwww.herbex.sk

Příbalový léták