Happy Pils—75 tobolek

Potravinový doplněk Happy Pills byl přímo vyvinut ke zlepšení nálady a navození pocitu uvolnění. Happy Pills je vyroben z několika různých přírodních surovin, díky kterým tento doplněk stravy zvyšuje naší odolnost proti stresu.

Cena vč. DPH
429 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3069243 | Zbozi: 18106988

Popis produktu

Potravinový doplněk Happy Pills byl přímo vyvinut ke zlepšení nálady a navození pocitu uvolnění. Happy Pills je vyroben z několika různých přírodních surovin, díky kterým tento doplněk stravy zvyšuje naší odolnost proti stresu.

Užití

Látky obsažené v doplňku stravy Happy Pills podporují funkčnost centrální nervové soustavy a jsou nezbytné pro vznik serotoninu a melatoninu, dvou hormonů „dobré nálady“, které pomáhají stabilizovat úroveň přenosu nervových vzruchů, jenž je spojována s celkovou depresí organismu, poruchami spánku a podrážděností. Zároveň také napomáhají uvolňovat energii z potravy, potlačují únavu a probouzí bdělost.

Dávkování

Užívat 1-2 tabletu denně, neurčí-li lékař jinak. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Příznaky

Zapomínaní, pomalejší učení.

Prevence

Zpomaluje procesy stárnutí, pozitivně ovlivňuje náladu a činnost mozku, urychluje proces učení a paměti.

Kontraindikace

Účinky Happy Pills a jiných současně užívaných léků se mohou vzájemně ovlivňovat.

Vedlejší příznaky

Při běžném dávkování se při užívání Happy Pills nežádoucí účinky nevyskytují. Při případném výskytu nežádoucích účinků nebo jiných neobvyklých reakcí se o dalším užívání přípravku poraďte s lékařem.

Složení

DMAE bitartrát 13,600 mg
L-Arginin HCI 100,000 mg
L-Tyrosin 100,000 mg
DLPA - DL-Phenylalanin 50,000 mg, L-Tryptofan 100,000 mg, Vitamin B6 (pyridoxin) 5,000 mg (DDD 250%), Nikotinamid-Adenin-Dinucleotide (NADH) 2,000 mg, SAMe -
S-Adenosyl methionine 100,000 mg, Vitamin B3 Niacin 5,000 mg (DDD 28%), Kyselina listová 0,200 mg (DDD 100%), Cofein 100,000 mg, přídavné látky: Mikrokrystalická celulóza , stearan hořečnatý.
Údaje o firmě
Mise společnosti Vetrisol — vnášet Vitalitu do života — je výrazem snahy porozumět životu spotřebitelů v jedenadvacátem století a jejich potřebám pomoci tak, aby zákaznící lépe vypadali, lépe se cítili a měli více ze života. Společnost Vetrisol byla založena v roce 2006. Specializuje se na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a veterinárních přípravků splňující kritéria nejvyšší kvality, účinnosti a cenové dostupnosti. Vetrisol s.r.o. disponuje týmem odborníků, kteří pracují v oboru desítky let a mají zkušenosti s výrobou jak v ČR tak v zahraničí.
Wwww.vetrisol.cz

Příbalový léták