Gynocaps ORAL—20 tobolek

Doplněk stravy pro ochranu intimního zdraví ženy. Při narušení rovnováhy vaginální mikroflóry. Obsahuje jedinečný kmen Lactobacillus rhamnosus Döderlein, obohacený o zinek, který přispívá k normální funkci imunitního systému.

Cena vč. DPH
232 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4574464 | Zbozi: 18146153

Popis produktu

Doplněk stravy pro ochranu intimního zdraví ženy. Při narušení rovnováhy vaginální mikroflóry. Obsahuje jedinečný kmen Lactobacillus rhamnosus Děderlein, obohacený o zinek, který přispívá k normální funkci imunitního systému.

Užití

Doplněk stravy pro ochranu intimního zdraví ženy. Při narušení rovnováhy vaginální mikroflóry. Obsahuje jedinečný kmen Lactobacillus rhamnosus Dóderlein, obohacený o zinek, který přispívá k normální funkci imunitního systému.

Dávkování

Při vaginálním diskomfortu 2 tobolky denně, ráno a večer jedna, po dobu 10 dní. Pro snížení rizika vzniku vaginálního diskomfortu užívejte 1 tobolku denně po dobu 20 dní. V případě potřeby kůru opakujte.

Složení

Mikrokrystalická celulóza (nosič), lyofilizovaný Lactobacillus rhamnosus Dóderlein, oxid zinečnatý, stearát horečnatý (protispékavá látka). Tobolka na rostlinné bázi, hydroxypropyl-methylcelulóza (povrchový film), gellanová guma (gelující činidlo).

Příbalový léták