GS Eladen Premium—60+30 tobolek

Krásné vlasy, pevné nehty a hedvábná pleť. GS Eladen Premium obsahuje speciální kombinaci látek, které vyživují pleť a příznivě ovlivňují kvalitu a vzhled vlasů a nehtů. GS Eladen Premium obsahuje 2x více methioninu a biotinu než GS Eladen.

Cena vč. DPH
598 Kč
Dostupnost
skladem 6 ks

PDK: 3541035 | Zbozi: 18123090

Popis produktu

Krásné vlasy, pevné nehty a hedvábná pleť. GS Eladen Premium obsahuje speciální kombinaci látek, které vyživují pleť a příznivě ovlivňují kvalitu a vzhled vlasů a nehtů.
GS Eladen Premium obsahuje 2x více methioninu a biotinu než GS Eladen.

Účinné látky

Kmbinace vysokého množství methioninu s vitaminy a minerály
Strong Methionin Formula©.
Obohaceno o olej ze světlice barvířské

Užití

GS Eladen Premium obsahuje originální Strong Methionin Formula©, originální kombinaci vysokého množství methioninu s vitaminy a minerály, které mají příznivý vliv na kvalitu a vzhled vlasů, pokožky a nehtů. Navíc obsahuje olej ze světlice barvířské pro ještě krásnější vlasy a pokožku.
Obsahuje 2x více methioninu a biotinu než GS Eladen.
Olej ze světlice barvířské podporuje krásné, zdravé vlasy a pokožku.
Methionin je esenciální aminokyselina, kterou podobně jako vitaminy potřebujeme přijímat ve stravě. Tyto aminokyseliny obsahují síru a významně se podílejí na tvorbě keratinu.
Extrakt z přesličky obsahuje rozpustný křemík.
Biotin je nezbytný pro správnou činnost keratinocytů, buněk zodpovědných za obnovu pleti a vlasů.
Vitaminy skupiny B (kyselina pantothenová, thiamin, riboflavin) jsou potřebné pro látkovou výměnu všech buněk lidského těla, včetně pleti, vlasových kořínků i nehtového lůžka.
Vitamin A pomáhá udržet pleť elastickou, svěží a hladkou.
Zinek je důležitý minerál, který je nezbytný pro správnou činnost pleti a příznivě ovlivňuje stav našich vlasů a nehtů.
Měď se jako stopový prvek podílí na tvorbě kožního pigmentu melaninu. Je tedy nezbytná pro udržení normální barvy vlasů.

Dávkování

1 kapsle denně.

Složení

Světlicový olej 470 mg, L-methionin 300 mg, extrakt z přesličky 50 mg (7 % křemíku), biotin 300 g, kyselina pantothenová 10 mg, vitamín B6 1 mg, vitamín A 400 g, zinek 3 mg, měď 0,5 mg, riboflavin 1 mg, thiamin 1 mg.

Příbalový léták