Grav-In—120 tablet

GRAV-IN je vhodný pro všechny ženy, které se obávají nebo je trápí: problémy s otěhotněním, premenstruační syndrom, období klimakteria (menopauzy), nepravidelné menstruační krvácení, poruchy hormonální rovnováhy. Obsahuje indol-3-karbinol, zinek, vit.B6.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3069466 | Zbozi: 18107186

Popis produktu

GRAV-IN je vhodný pro všechny ženy, které se obávají nebo je trápí: problémy s otěhotněním, premenstruační syndrom, období klimakteria (menopauzy), nepravidelné menstruační krvácení, poruchy hormonální rovnováhy. Obsahuje indol-3-karbinol, zinek, vit.B6.

Účinné látky

indol-3-karbinol zinek vitamín B6

Užití

GRAV-IN je jediný doplněk stravy na českém trhu obsahující účinné látky:
Indol-3-karbinol; Zinek, který přispívá k normální plodnosti a reprodukci a také k udržení normální hladiny testosteronu v krvi; vitamín B6 přispívající k regulaci hormonální aktivity.
GRAV-IN je vhodný pro všechny ženy, které se obávají nebo je trápí: - Problémy s otěhotněním - Premenstruační syndrom - Období klimakteria (menopauzy) - Nepravidelné menstruační krvácení - Poruchy hormonální rovnováhy.
Upozornění: GRAV-IN je doplněk stravy. Pach produktu je charakteristický pro brukvovité rostliny a neznamená zhoršenou kvalitu produktu! Důležité je dodržovat pravidelné užívání, protože nepravidelné užívání a přerušení užívání vede ke snížení účinku doplňku stravy GRAV-IN. V případě výskytu nežádoucích účinků je nutné přestat užívat doplněk stravy GRAV-IN! Nutné uchovávat na suchém a tmavém místě při teplotě 10-25 *C. Uchovávat mimo dosah dětí. GRAV-IN není lékem ani náhradou pestré a vyvážené stravy.
GRAV-IN se nesmí používat jako náhrada za léky předepsané lékařem. Pravidelným preventivním vyšetřením může jedinec předejít závažným onemocněním, užíváním doplňku stravy GRAV-IN se nenahradí toto vyšetření.

Dávkování

Doporučuje se užívat 2 kapsle denně po dobu 1-3 měsíců; 1 kapsle ráno a 1 kapsle večer. GRAV-IN se užívá 5-10 minut před jídlem, doporučuje se zapít dostatečným množstvím tekutiny. Doporučené dávkování se nesmí překročit. Před opakováním cyklu se doporučuje 2měsíční přestávka. Přípravek se může užívat i při užívání hormonální antikoncepce. Je vhodný i pro diabetiky.

Kontraindikace

Užívání doplňku stravy GRAV-IN je nevhodné v těhotenství a období kojení!
Nedoporučuje se dětem. Užívání doplňku stravy GRAV-IN je nevhodné při přecitlivělosti na jakoukoliv složku preparátu. GRAV-IN se nedoporučuje užívat v kombinaci s léky snižujícími sekreci žaludečních šťáv (antacidy, H2 blokátory, inhibitory protonové pumpy).
GRAV-IN nemá účinek u pacientů s mutací cytochromu P450.

Vedlejší příznaky

Nežádoucí účinky

některých případech může vyvolávat plynatost střev, pocit nafouknutí, který vymizí v průběhu několika dní.

Složení

Indol-3-karbinol (I3C) 200 mg, zinek 3 mg (30% doporučené denní dávky) vitamín B6 0,5 mg (36 % doporučené denní dávky), inulin, stearan hořečnatý.

Příbalový léták