GLIDE 4you zdravotnický silikonový lubrikant—100 ml

Zdravotnický prostředek

Univerzální zdravotní lubrikační přípravek nové generace na bázi silikonu, pH neutrální, vhodný pro všechny typy pokožky ženy i muže k dennímu použití.

Cena vč. DPH
198 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4035223100165 | Zbozi: 18103519

Popis produktu

Univerzální zdravotní lubrikační přípravek nové generace na bázi silikonu, pH neutrální, vhodný pro všechny typy pokožky ženy i muže k dennímu použití.

Užití

Univerzální zdravotní lubrikační přípravek nové generace na bázi silikonu - pH neutrální, vhodný pro všechny typy pokožky ženy i muže k dennímu použití. Neobsahuje vodu, žádné konzervační látky, neobsahuje oleje ani tuky ani žádné jiné látky biologického původu. Neucpává póry v pokožce. Přípravek je bez vůně či zápachu
Je hypoalergenní.
Doporučen českými gynekology pro vaginální aplikaci!
Nepoškozuje kondomy!
Hedvábně jemný lubrikační přípravek se nanáší na místa, kde je potřebná dodatečná lubrikace nebo promazání. Jeho účinek trvá velmi dlouho a nikdy nezasychá. Speciální složení vylučuje lepivost, či jakékoliv drhnutí. Omyvatelný vodou a mýdlem.

Dávkování

Aplikujte dle potřeby (stačí pár kapek).

Příznaky

Nedostatečná lubrikace při pohlavním styku, opruzení pod prsy u žen, u obou pohlaví opruzení v oblasti konečníku, genitálií nebo v podpaží.

Prevence

Mechanických poškození vagíny a s tím spojených onemocnění (kvasinky, plísně)opruzenin a zapaření konečníku a jejich účinné ošetření .Doléčení hemoroidů po odeznění akutních klinických zánětů.

Fakta

Atestován MZV jako zdravotní pomůcka.
Hypoalergenní - neobsahuje vodu, žádné konzervační látky, neobsahuje oleje ani tuky ani žádné jiné látky biologického původu.
Není antikoncepčním prostředkem.
Neucpává póry v pokožce, pokožka může po aplikaci dýchat.
Údaje o firmě www.mstrade.eu

Příbalový léták