Geladrink FORTE HYAL jahoda—práškový nápoj 420 g

Hloubková kolagenní kloubní výživa s hyaluronanem sodným, glukosamin a chondroitin sulfáty, MSM, antioxidanty. Je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat ke komplexní výživě kostí a chrupavek kloubů.

Cena vč. DPH
843 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 3733210 | Zbozi: 18136920

Popis produktu

Hloubková kolagenní kloubní výživa s hyaluronanem sodným, glukosamin a chondroitin sulfáty, MSM, antioxidanty. Je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat ke komplexní výživě kostí a chrupavek kloubů.

Účinné látky

Kolagenní peptidy, hyaluronan sodný
Glukosamin a chondroitin sulfát
MSM, antioxidanty, vitamíny

Užití

Geladrink FORTE HYAL je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat k ověřené a komplexní výživě kostí a chrupavek kloubů.
Užívejte 2 až 3 měsíce. Kúru je vhodné opakovat 3x ročně, započatou kůru nepřerušujte.

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let: 14g - 1 odměrka 1x denně. Doporučenou denní dávku nepřekračujte. Přiloženou odměrkou dávkujte do suché sklenice, přidejte studenou vodu (250ml), rozmichejte a po rozpuštění vypijte.

Příznaky

GELADRINK FORTE HYAL je určen zdravým lidem, kteří přetěžují či namáhají své klouby fyzickou prací, sportem, nadměrným nebo naopak nedostatečným pohybem, sedavým zaměstnáním, nadváhou či nošením těžkých břemen a seniorům.

Fakta

Upozornění: *GELADRINK FORTE Hyal doplněk stravy s cukrem a sladidlem. *Není náhradou pestré stravy. "Zdravá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou nezbytné. *Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. *Ukládat mimo dosah dětí! *Bez lepku. *Negativní účinky nejsou známy.

Poznámka

GELADRINK byl vyvinut na základě výzkumu revmatologa a spoluzakladatele společnosti Orling prof. MUDr. Milana ADAMA, DrSc., člena Akademie věd v New Yorku, oceněného prestižní cenou UNESCO za celoživotní přínos lékařské vědě. Doporučují odborné společnosti: Česká společnost tělovýchovného lékařství , Společnost pro pojivové tkáně při ČLS JEP, Odborná společnost Ortopedicko-protetická ČLS J.E.
Purkyně.

Složení

glukosaminsulfát 2KCI, chondroitinsulfát, methylsulfonylmethan, kyselina: kyselina citronová, zahušťovadlo: pektin, přírodní barvivo: betanin z červené řepy, aroma, hyaluronan sodný HMW (vysokomolekulární), vitamín E (DL- -tokoferyl-acetát), vitamín C (kyselina L-askorbová), barvivo: beta-karoten, bisglycinát manganatý, bisglycinát měďnatý, L-seleno-methionin, Boswellia serrata extrakt, sladidlo: sukralosa.
Údaje o firmě
Systém výživy kloubů dle výzkumu prof. MUDr. Milana Adama, DrSc. Jsme tu pro Vás již více než 25 let. www.orling.cz

Příbalový léták