Geladrink Artrodiet pomeranč—nápoj 420 g

Kolagenní výživa kostí a chrupavek kloubů s antioxidanty avitamíny AntiHcy. Geladrink Atrodiet je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat ke speciální a obohacené výživě kostí a chrupavek kloubů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2639376 | Zbozi: 18116134

Popis produktu

Kolagenní výživa kostí a chrupavek kloubů s antioxidanty avitamíny AntiHcy. Geladrink
Atrodiet je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat ke speciální a obohacené výživě kostí a chrupavek kloubů.

Účinné látky

Kolagenní peptidy
Antioxidanty
Ostropestřec mariánský

Užití

Geladrink Atrodiet je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat ke speciální a obohacené výživě kostí a chrupavek kloubů. Přiloženou odměrkou dávkujte do suché sklenice, přidejte studenou vodu, rozmíchejte a po rozpuštění vypijte. Užívejte 2 - 3 měsíce.

Dávkování

Dospělí a děti od 10 let: 1 vrchovatá odměrka (cca 14 g) 1x denně.

Příznaky

GELADRINK© je určen zdravým lidem, kteří přetěžují či namáhají své klouby fyzickou prací, sportem, nadměrným nebo naopak nedostatečným pohybem, sedavým zaměstnáním, nadváhou či nošením těžkých břemen a seniorům.

Prevence

Geladrink Atrodiet je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat ke speciální a obohacené výživě kostí a chrupavek kloubů.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Není určeno pro děti do 10 let.

Poznámka

GELADRINK© byl vyvinut na základě výzkumu revmatologa a spoluzakladatele společnosti Orling prof. MUDr. Milana ADAMA, DrSc., člena Akademie věd v New Yorku, oceněného prestižní cenou UNESCO za celoživotní přínos lékařské vědě. Doporučují odborné společnosti: Společnost pro pojivové tkáně při ČLS JEP Česká společnost tělovýchovného lékařství, Odborná společnost Ortopedicko-protetická ČLS J.E. Purkyně

Složení

v denní dávce: Hydrolyzovaný kolagen typu I, II, III - kolagenní peptidy GELITA© 3000
Da 9200 mg, z toho 4-Hydroxyprolin 1049 mg, ARVENSIL© - Přeslička rolní — extrakt 270 mg, zelený čaj — extrakt 50 mg, ostropestřec mariánský — extrakt 50 mg, vitamín B6 - AntiHcy© 2 mg, vitamín B12 - AntiHcy© 6 mcg, kyselina listová - AntiHcy© 400 mcg, biotin 150 mcg, vitamín C — antioxidant 80 mg, vitamín D 5 mcg, vitamín E — antioxidant 55 mg, selen — antioxidant 55 mcg, zinek — antioxidant 15 mg.
Údaje o firmě
Systém výživy kloubů dle výzkumu prof. MUDr. Milana Adama, DrSc. Jsme tu pro Vás již 25 let. www.orling.cz

Příbalový léták