Geladrink Artrodiet ananas—nápoj 420 g

Kolagenní výživa kostí a chrupavek kloubů s antioxidanty a vitamíny AntiHcy. Geladrink Artrodiet je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat ke speciální a obohacené výživě kostí a chrupavek kloubů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2639368 | Zbozi: 18137892

Popis produktu

Kolagenní výživa kostí a chrupavek kloubů s antioxidanty a vitamíny AntiHcy. Geladrink
Artrodiet je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat ke speciální a obohacené výživě kostí a chrupavek kloubů.

Účinné látky

Kolagenní peptidy
Antioxidanty
Ostropestřec mariánský

Užití

Geladrink Artrodiet je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat ke speciální a obohacené výživě kostí a chrupavek kloubů.
Přiloženou odměrkou dávkujte do suché sklenice, přidejte studenou vodu, rozmíchejte a po rozpuštění vypijte. Užívejte 2 - 3 měsíce.

Dávkování

Dospělí a děti od 10 let: 1 vrchovatá odměrka (cca 14 g) 1x denně.

Příznaky

GELADRINKA je určen zdravým lidem, kteří přetěžují či namáhají své klouby fyzickou prací, sportem, nadměrným nebo naopak nedostatečným pohybem, sedavým zaměstnáním, nadváhou či nošením těžkých břemen a seniorům.

Prevence

Geladrink Artrodiet je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat ke speciální a obohacené výživě kostí a chrupavek kloubů.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Není určeno pro děti do 10 let.

Poznámka

GELADRINK© byl vyvinut na základě výzkumu revmatologa a spoluzakladatele společnosti Orling prof. MUDr. Milana ADAMA, DrSc., člena Akademie věd v New Yorku, oceněného prestižní cenou UNESCO za celoživotní přínos lékařské vědě. Doporučují odborné společnosti: Společnost pro pojivové tkáně při ČLS JEP, Česká společnost tělovýchovného lékařství, Odborná společnost Ortopedicko-protetická ČLS J.E. Purkyně.

Složení

V denní dávce: Hydrolyzovaný kolagen typu I, II, III - kolagenní peptidy GELITA© 3000
Da 9200 mg, z toho 4-Hydroxyprolin 1049 mg, ARVENSIL© - Přeslička rolní — extrakt 270 mg, zelený čaj — extrakt 50 mg, ostropestřec mariánský — extrakt 50 mg, vitamín B6 - AntiHcy© 2 mg, vitamín B12 - AntiHcy© 6 mcg, kyselina listová - AntiHcy© 400 mcg, biotin 150 mcg, vitamín C — antioxidant 80 mg, vitamín D 5 mcg, vitamín E — antioxidant 55 mg, selen — antioxidant 55 mcg, zinek — antioxidant 15 mg.
Údaje o firmě
Systém výživy kloubů dle výzkumu prof. MUDr. Milana Adama, DrSc. Jsme tu pro Vás již 25 let. www.orling.cz

Příbalový léták