Geareta Slin Linea—120 g

Obsahuje čistou vlákninu která se nazývá galaktomanan guar. Tato vláknina dovede pokrýt střevní stěnu a zároveň se smísit s potravinou tak, že tím sníží plochu pro vstřebávání cukrů, tuků a žlučových kyselin.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2788686 | Zbozi: 18108630

Popis produktu

Obsahuje čistou vlákninu která se nazývá galaktomanan guar. Tato vláknina dovede pokrýt střevní stěnu a zároveň se smísit s potravinou tak, že tím sníží plochu pro vstřebávání cukrů, tuků a žlučových kyselin.

Užití

Zdroj čisté přírodní vlákniny s dostatečnou viskozitou, jako doplněk výživy při poruchách metabolismu sacharidů a tuků, při nadváze a udržování tělesné hmotnosti, k úpravě střevní pasáže.

Dávkování

3 x denně 2 kávovoué lžičky (bg) rozmíchat ve vodě v množství asi 200 ml a ihned vypít před každým hlavním jídlem. Guaretu je možné zamíchat do jogurtů, tvarohů, přesnídávek, obilninových snídaní, nebo do ovocných a zeleninových šťáv a vypít těsně před jídlem.

Fakta

Guareta SlimLinea prášek obsahuje čistou přírodní vlákninu z pákistánské rostliny
Cyamopsis čtyřlaločný, která se nevstřebává a je výjimečná svojí neutrální chutí, dostatečnou viskozitou a zároveň přiměřenou schopností absorbovat vodu. Pokrytím střevní stěny a střevního obsahu přirozeným způsobem příznivě reguluje dostupnost sacharidů a tuků z potravy. Významně také ovlivňuje vstřebávání cholesterolu a zpětné vstřebávání žlučových kyselin z potravy. Tímto způsobem může pomoci snížit hladinu krevních tuků a cukrů a snížit riziko vývoje aterosklerózy, srdečně cévních poškození a cukrovky. Guareta absorbuje jedovaté látky uvolněné střevními bakteriemi, zvětšuje a změkčuje střevní náplň, a proto pravidelné používání může předejít zácpě a závažným onemocněním trávicího ústrojí. Zpomalením vyprazdňování žaludku a zvětšením střevní náplně Guareta zvyšuje pocit sytosti a proto je velmi vhodná k udržování tělesné hmotnosti.

Poznámka

Staněk spol. s r.o. je potravinářsko-farmaceutickou společností, jejíž hlavní aktivity jsou soustředěny na vývoj, výrobu a distribuci potravin určených pro zvláštní výživu. Cílem vývoje je najít a upravit přírodní substance takovým způsobem, aby je bylo možné racionálně použít jako součást dietních režimů v průběhu léčby civilizačních chorob jako je nadváha, vysoký krevní tlak, vysoká hladina krevních tuků, nebo cukrovka. Společnost byla založena v roce 1997 lékárníkem se záměrem vyvíjet na vědeckém základě výrobky charakteru funkčních potravin nebo doplňků stravy.Zásadou společnosti je vyrábět produkty ze surovin nejvyšší možné kvality a jejich výrobu co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky.Konzumace těchto výrobků by měla přispět ke zlepšení celkového zdraví každého jednotlivce a ke změně jeho stravovacích návyků. Naše výrobky zakoupíte v lékárnách (popř. lékárenských VO), nebo můžete k nákupu využít náš ON-line obchod, kde jsme pro Vás připravili výrazné slevy, takže Vám tím ušetříme nejen Váš čas, ale i peníze a proto tento způsob doporučujeme.

Složení

Údaje o firmě
Wwww.drstanek.cz

Příbalový léták