FOB test na okultní krvácení—1ks

Zdravotnický prostředek

Test na skryté - okultní - krvácení v lidské stolici, jež může být příznakem polypů, karcinomu nebo dalších nemocí tlustého střeva.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595159700410 | Zbozi: 18109098

Popis produktu

Test na skryté - okultní - krvácení v lidské stolici, jež může být příznakem polypů, karcinomu nebo dalších nemocí tlustého střeva.

Účinné látky

Anti human hemoglobin

Užití

Test na skryté - okultní - krvácení v lidské stolici je určen na zjištění přítomnosti stopových množství krve (lidského hemoglobinu - 10ng/ml), který je přítomen při krvácení v trávicím traktu jako příznak možného kolorektální karcinomu, divertikulitidy, polypů,
Crohnovy nemoci. Test je designován pro bezkontaktní hygienické použití při manipulaci se vzorkem, je vysoce specifický a citlivý, jeho použití nevyžaduje předchozí dietní omezení.

Příznaky

Stopové množství krve ve stolici.

Fakta

Test na okultní krvácení neznamená zákonitě test na rakovinu tlustého střeva nebo konečníku. Jedná se o způsob, jak zjistit, zda se ve vaší stolici nevyskytuje krev. A zároveň ale platí, že výskyt krve ve stolci nemusí zákonitě znamenat rakovinu. Mnohem spíše se bude jednat o zánětlivé onemocnění, hemeroidy, vředy nebo jiná střevní onemocnění. Velkou výhodou testu je, že je schopen zjistit i zcela nepatrné množství krve ve stolici, tedy takové množství, které není pouhým okem viditelné. Pokud podstupujete test na okultní krvácení pravidelně, významně tak zvyšujete svou šanci na úplné vyléčení v případě, že se u vás rakovina tlustého střeva a konečníku vyskytne.
Údaje o firmě www.okultnikrvaceni.cz

Příbalový léták