Farmax Vitamin D3 1000IU—60+30 tobolek

Doplněk stravy Vitamin D3 Farmax® s vysokým obsahem vitaminu D3 v množství 1000IU. Vitamin D3 přispívá k normálnímu stavu kostí, zubů a činnosti svalů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3533933 | Zbozi: 18127277

Popis produktu

Doplněk stravy Vitamin D3 Farmax© s vysokým obsahem vitaminu D3 v množství 1000IU. Vitamin D3 přispívá k normálnímu stavu kostí, zubů a činnosti svalů.

Účinné látky

vitamin D3 (cholekalciferol)

Užití

Vitamin D (kalciferol) je látka, která přispívá k normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu, tím přispívá k udržení normálního stavu kostí, zubů a k normální hladině vápníku v krvi. Vitamin D pomáhá snižovat riziko pádu u mužů a žen (od 60 let), jež jasně souvisí s nestabilním držením těla a svalovou ochablostí. Pád je rizikovým faktorem zlomenin kostí u mužů a žen starších 60 let. Příznivého účinku se dosáhne při přijetí 20 mikrogramů vitaminu D ze všech zdrojů.

Dávkování

1 tobolka denně s jídlem.

Poznámka

Upozornění: Není určeno dětem do 12 let. Přípravek ukládejte mimo dosah dětí!
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Chraňte před teplem a světlem. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy.
Hmotnost obsahu: 20,7 g (£5%)
Balení: 90 tobolek

Složení

Vitamin D3 (1000 IU) 25 ug - 500 % DRHP
DRHP=denní referenční hodnota příjmu.
Celkové složení tobolky: sójový olej, (obal) želatina, (zahušťovadlo) glycerol, vitamin D3 (cholekalciferol).
Údaje o firmě
Www.Svus.cz, www.farmax.cz
Výroba (balení) jak léčiv, tak doplňků stravy probíhá v režimu správné výrobní praxe podle mezinárodně platných požadavků (Směrnice 2003/94/EC). Smluvní farmaceutická výroba (balení) je založena na odborných znalostech, zkušenostech a profesionálním přístupu všech zaměstnanců společnosti, které jsou zdokonalovány průběžným výcvikem. Dodržování režimu správné výrobní i distribuční praxe je pravidelně ověřováno orgánem státní správy (SÚKL). SVUS Pharma a.s. je držitelem SVUS Pharma a.s. vyrábí přípravky pod obchodní značkou Farmax.

Příbalový léták