Fagron Dětská mast s rybím tukem —500 g

Farmaceutická surovina dodávaná VÝHRADNĚ s kvalitativním certifikátem Státního ústavu pro kontrolu léčiv Praha.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8590724323551 | Zbozi: 18113397

Popis produktu

Farmaceutická surovina dodávaná VYHRADNÉ s kvalitativním certifikátem Státního ústavu pro kontrolu léčiv Praha.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

TAMDA a.s., Olomouc byla založena v roce 1992. Předmětem podnikání společnosti na počátku jejího vzniku byla především velkodistribuce léčiv se zaměřením na nákup, adjustaci a prodej farmaceutických surovin do lékáren.
Vzhledem k neustále se zvyšujícím nárokům a potřebám v oblasti zdravotnictví se v současné době stala hlavním výrobním programem výroba léčivých přípravků polotekutých a tekutých lékových forem, v neposlední řadě pak snaha o zajištění kvalitních a rychlých služeb, a tím uspokojení široké vrstvy z řad konečných zákazníků.
Moderní technologie výroby a důsledná kontrola vstupních surovin i hotových přípravků jsou zárukou požadované kvality všech našich výrobků.
Výroba léčivých přípravků: Cremory, emulze, gely, pasty, sirupy, solutia, suspenze, vehicula, zkoumadla.
Distribuce: Léčivé přípravky, farmaceutické látky, galenické přípravky, chemikálie, čaje, pomocný materiál, speciální zdravotnický materiál, desinfekce a antiseptika.

Poznámka

"Nákup farmaceutických surovin je realizován pouze v odpovídajících kvalitách od důsledně prověřených výrobců. Certifikáty jsou vystavovány výhradně v oblastních kontrolních laboratořích Státního ústavu pro kontrolu léčiv.
Farmaceutická výroba je založena na odborných znalostech, zkušenostech a v neposlední řadě i na profesionálním přístupu zaměstnanců. Je prováděna v souladu s obecně závaznými předpisy platnými pro výrobu léčiv a probíhá v intencích Správné výrobní (SVP) a Správné distribuční praxe (SDP). Podléhá pravidelným inspekčním kontrolám Státního ústavu pro kontrolu léčiv.
Pro Vaši bezpečnost: Na etiketách námi dodávaných výrobků uvádíme plné znění R a S" vět u nebezpečných chemických látek (okamžitá informace o druhu nebezpečnosti těchto látek a o schválených způsobech ochrany před nimi)."

Příbalový léták