Eukalyptový olej 100%—15 ml

Eukalyptový olej je 100% čistý přírodní esenciální olej z eukalyptu, vhodný k použití do koupele nebo aromalampy. Má antiseptické účinky, prokrvuje kůži, působí proti bolesti a podporuje procesy hojení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594056780020 | Zbozi: 18112700

Popis produktu

Eukalyptový olej je 100% čistý přírodní esenciální olej z eukalyptu, vhodný k použití do koupele nebo aromalampy. Má antiseptické účinky, prokrvuje kůži, působí proti bolesti a podporuje procesy hojení.

Účinné látky

Eukalyptus Globusus Oil
Cineol

Užití

Eukalyptový olej 100% obsahuje řadu účinných silic s obsahem Cineolu, který příznivě působí na onemocnění dýchacích cest, při rýmě a nachlazení. Uvolňuje ucpaný nos, tlumí kašel a usnadňuje dýchání. Zmírňuje svalové a revmatické bolesti.

Dávkování

Použití: při nachlazení , revmatismu, bolesti nohou, migréně : do koupele přidejte několik kapek oleje. Pro pročištění a osvěžení vzduchu přidejte několik kapek do aromalampy.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Eukalyptový olej je hlavním olejem pro odkašlávání a léčení katarů. Jeho schopnost čistit plíce od hlenu nám pomáhá právě v tomto období, kdy orgán plic je energeticky oslaben.
Pro jeho antivirové účinky je dobře použitelný u běžného nachlazení, zánětu dutin, zánštu hrtanu a chronické bronchitidě. Z hlediska čínské medicíny je tonikem plicní čchi, které zlepšuje dýchací funkce tím, že pomáhá absorbci kyslíku v červených krvinkách.
Jeho baktericidní působení také dobře poslouží například při zánětech močového měchýře a bělotoku. Mimo výše jmenovaných, má také účinky tonizační na imunitní systém. A jeho psychologické účinky? Jeho svěží, výrazné a přitom zlkidňující aroma pomáhá rozptýlit melancholii a oživit náladu. Patří k nejlepším antiseptikům. Z laboratorních pokusů je známo, že i 2 % eukalyptové silice ve směsy ničí po rozprašení až 70% lokálních stafylokoků ve vzduchu a různé typy virů. Podporuje koncentraci a činnost srdce.
Údaje o firmě
Vivaco s.r.o. je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá vývojem, výrobou a prodejem kosmetických produktů. Výrobky obchodních značek jako Herb
Extract, Orsay, Olivia, Sun Vital nebo Panthenol jsou na českém trhu více než 15 let a jsou mezi zákazníky velmi oblíbené. V posledních letech se společnost orientuje v souladu se zdravým životním stylem na vysoce kvalitní produkty na přírodní bázi. Ve spolupráci s farmaceutickými společnostmi jsme jako poslední novinku připravili přírodní vitamínové preparáty, které vhodně doplňují a podporují účinky našich kosmetických výrobků. Naše zkušenosti a know-how využívá rovněž řada dalších společností pro které vyvíjíme a vyrábíme vlastní privátní kolekce. Spokojenost zákazníku s produkty si potom každodenně © ověřujeme v našich specializovaných firemních prodejnách nebo prostřednictvím diskuse se členy VIVA klubu na našich webových stránkách. Věříme, že naši snahu připravovat kvalitní kosmetiku v souladu s přírodou oceníte i Vy.
Wwww.vivaco.cz

Příbalový léták