Eucerin AtopiControl Suchá svědící kůže Krém—75 ml

Eucerin® krém AtopiControl je určený pro každodenní péči o suchou, zarudlou a svědící pokožku, je vhodný i pro děti již od kojeneckého věku. Ideální jako komplementární péče při dermatologické léčbě atopického ekzému.

Cena vč. DPH
452 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2916618 | Zbozi: 18125912

Popis produktu

Eucerin©$ krém AtopiControl je určený pro každodenní péči o suchou, zarudlou a svědící pokožku, je vhodný i pro děti již od kojeneckého věku. Ideální jako komplementární péče při dermatologické léčbě atopického ekzému.

Účinné látky

Omega-6 mastné kyseliny
Licochalcon A

Užití

Krém AtopiControl minimalizuje riziko podráždění a alergií - bez parabenů, parfemace a barviv. Složení s vysokým obsahem omega-6 mastných kyselin (z oleje pupalky dvouleté a jadérek hroznového vína) obnovuje kožní bariéru a chrání pokožku před nadměrným vysušováním. Licochalcon A (výtažek z lékořice Glycyrrhiza Inflata) zklidňuje podráždění kůže. Při pravidelném používání dojde k celkovému zlepšení stavu pokožky.
Výsledek: speciální lehce vstřebatelná emulze voda v oleji hydratuje, zjemňuje a zklidňuje pokožku. Svědění a napětí kůže budou redukované. Pokožka znovu získá svou hebkost a jemnost.
Klinické studie potvrzují výbornou účinnost a kožní snášenlivost i u osob s atopickou pokožkou.

Dávkování

Aplikujte 1-2x denně na čistou, osušenou pokožku a lehce rozetřete. Ideální použití na hrubou pokožku na loktech, kolenou apod.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.
Údaje o firmě
Odborné poradenství na tel.č. +420 466 029 444, www.eucerin.cz

Příbalový léták