Elmex zubní kartáček dětský cvičný (0-3)+vzorek ZP

Cvičný dětský zubní kartáček byl speciálně vyvinut pro děti ve věku od 0 do 3 let. Ke kartáčku je přiložen vzorek dětské zubní pasty elmex se sníženým obsahem fluoridu (500 ppm).

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7610108043521 | Zbozi: 18132903

Popis produktu

Cvičný dětský zubní kartáček byl speciálně vyvinut pro děti ve věku od do 3 let. Ke kartáčku je přiložen vzorek dětské zubní pasty elmex se sníženým obsahem fluoridu (500 ppm).
Učinné látky
Aminfluorid Olaflur

Užití

Učinná prevence proti zubnímu kazu pro mléčné zuby. Měkká vlákna jemně a účinně čistí mléčné zuby. Optimální zaoblení konců vláken zabraňuje poranění dásní. Speciálně
Vyvinuto pro děti ve věku 0-3 let.

Dávkování

2x denně na dětský cvičný zubní kartáček nanéste dětskou zubní pastu Elmex o velikosti hrášku.

Příznaky

Nejsou známy.

Prevence

Prevencí zubního kazu rozumíme souhrn veškerých činností a návyků, kterými můžeme vzniku zubního kazu zabránit nebo kazivosti chrupu snížit. Hygiena dutiny ústní: základem je pravidelné odstraňování zubního plaku.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Vyvinuto švýcarskými specialisty. Doporučujeme používat spolu s dětskou zubní pastu elmex. Společnost GABA rovněž vyvinula inovativní prvky v oblasti mechanické kontroly plaku: - konický tvar vláken (průměr vláken se zužuje z 0,18 mm u základny až o 0,05 mm u špičky — vlákna uzpůsobeny pro podrážděné dásně) - inovativní trojúhelníkový profil u mezizubních kartáčků — profil kartáčků odpovídá tvaru mezizubních prostor.

Poznámka

Dětská zubní pasta obsahuje antikariogenní aminfluorid Olaflur se sníženou koncentrací 250 -500ppm fluoridu. Snížené množství fluoridu přizpůsobené potřebám malých dětí, snižuje riziko vzniku fluorózy zubní skloviny, snižuje rozpustnost zubní skloviny, podporuje demineralizaci zubní skloviny během počátečních stádií odvápnění, chrání zubní sklovinu, zabraňuje vzniku zubního kazu u mléčných zubů. Vědecky vyvinutá ergonomická rukojeť s optimálními rozměry a se zabudovanými vodicími prvky umožňuje dětem, aby zkoušely různé typy uchopení.

Složení

Argonometricky tvarovaná rukojeť vhodná pro děti ve věku 0-3 let, která umožňuje rodičovi vést děti ke správnému čištění zubů. Dětská zubní pasta elmex obsahuje snížený obsahe fluoridu (500 ppm) a je obohacena aktivní látkou aminofluorid Olaflur, jehož molekulární struktura se skládá z uhlovodíkového řetězce, aminové skupiny a iontů
Fluoridu.
Údaje o firmě
Historie společnosti sahá až do roku 1638 — založení lékárny Goldene Apotheke Basel=
GABA — odsud název GABA. Společnost GABA má vedoucí postavení ve Švýcarsku,
Německu a Rakousku. Účinky přípravků GABA jsou ověřeny ve více než 500 nezávislých studich po celém světě. Společnost GABA vyvinula jedinečnou složku aminfluoridů — účinější způsob prevence zubního kazu (jedinečný mechanismus působení aminfluoridů — fluoridový iont je navázán k aminu organické mastné kyseliny s dlouhým řetězcem, což se projevuje ve vysoké povrchové aktivitě. Aminfluoridy se tak rychle rozptýlí v ústní dutině a jejich vynikající přilnavost zajišťuje pokrytí povrchu zubů homogenní molekulární vrstvou). Společnost GABA rovněž vyvinula inovativní prvky v oblasti mechanické kontroly plaku: - konický tvar vláken (průměr vláken se zužuje z 0,18 mm u základny až o 0,05 mm u špičky — vlákna uzpůsobeny pro podrážděné dásně) - inovativní trojúhelníkový profil u mezizubních kartáčků — profil kartáčků odpovídá tvaru mezizubních prostor.

Příbalový léták