Ekomedica Černá ředkev 100% šťáva—500 ml

EkoMedica Černá ředkev 100 % šťáva je získávána z kořene černé ředkve nejmodernějším způsobem výroby, díky němuž si zachovává maximální obsah přirozených aktivních látek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3003929 | Zbozi: 18115576

Popis produktu

EkoMedica Černá ředkev 100 % šťáva je získávána z kořene černé ředkve nejmodemějším způsobem výroby, díky němuž si zachovává maximální obsah přirozených aktivních látek.

Účinné látky

Černá ředkev šťáva
Camu camu

Užití

Černá ředkev je pro svoje nutriční a dietetické hodnoty stále více ceněnou a používanou kulturní rostlinou. Sťáva z kořene černé ředkve je doplněná extraktem z nutričně vysoce hodnotných plodů camu-camu, jejichž použití se rychle rozšiřuje po celém světě.

Dávkování

25 ml 2 x denně, minimálně 30 minut před jídlem.

Příznaky

Poruchy v trávení, zácpa, nadýmání, křeče v břiše, průjem; nachlazení dýchacích cest, nadměrné zahlenění zvýšená hladina tuků v krvi; narušená funkce močového systému; antioxidační účinky, nedostatečná hydratace organismu.

Kontraindikace

Ojedinělá přecitlivělost na některou složku přípravku, těhotenství a kojení.

Fakta

Produkt je stabilizován pouze šetrnou pasterizací, neobsahuje přídavky cukrů ani chemické konzervanty. Šťáva je proto určena co nejširšímu spektru konzumentů.

Poznámka

Hlavními biologickými látkami kořene černé ředkve jsou glukosinoláty (sirnaté glykosidy), dále jsou obsaženy enzymy, pektin, vláknina, steroidní saponiny, katechin a četné fenolické kyseliny, jež pomáhají v těle vychytávat reaktivní kyslíkové radikály. Z minerálů se vyskytuje vápník, hořčík, draslík, zinek, fosfor, měď, stopové prvky jód, fluor, selen a mangan, dále vitaminy C, B2, B6 a kyselina listová.

Složení

Šťáva z kořene černé ředkve 100% 50 ml, standardizovaný extrakt z plodů camu-camu 75 mg v denní dávce 50 ml výrobku.
Údaje o firmě
EkoMedica Czech, s.r.o. je mladá, rychle se rozvíjející společnost, která se specializuje na výrobu a prodej doplňků stravy na přírodní bázi. V sortimentu má zejména přípravky s obsahem přírodních šťáv z ovoce a léčivých rostlin. Snaží se vyplňovat mezeru na trhu s přírodními doplňky stravy, její výrobky snesou měřítko nejvyšší kvality.

Příbalový léták