Dr.Popov Tea Tree oil—11 ml

Olej z čajovníku australského (Tea Tree Oil) - 100% čistý olej. Při akné, plísních, ekzémech, oparech, spáleninách, po štípnutí hmyzem a při drobných rankách.

Cena vč. DPH
148 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8595058901123 | Zbozi: 18113848

Popis produktu

Olej z čajovníku australského (Tea Tree Oil) - 100% čistý olej. Při akné, plísních, ekzémech, oparech, spáleninách, po štípnutí hmyzem a při drobných rankách.

Užití

Olej z čajovníku australského — Tea Tree Oil. Hodí se k ošetření různých kožních poranění.
Tea Tree Oil vám pomůže při ošetřování plísní či ekzémů, pokud vás trápí akné nebo trpíte na opary. Tea Tree Oil lze použít také při štípnutí hmyzem, běžných spáleninách a drobných rankách, dále při angině a aftech.
Díky svým vlastnostem působí Tea Tree Oil jako univerzální lékarnička a je tak vhodný do každé domácnosti. K péči o nohy, ke koupelím a ke kloktání se používá ředěný.

Dávkování

Pokud ošetřujete různé drobné ranky nebo jiná kožní poranění, používejte neředěný Tea
Tree Oil. Při angině a aftech doporučujeme Tea Tree Oil užívat v ředěné podobě — 10 až 15 kapek oleje smíchejte s 250 ml vody. Tuto směs pak používejte ke kloktání.

Fakta

Tea Tree Oil je čirý až velmi světle zlatý esenciální olej čerstvé kafrové barvy. Získává se z listů kajeputu střídavolistého (Melaleuca Alternifolia), který roste zejména v Novém
Jižním Walesu v Austrálii. Evropané ho objevili až v roce 1770 díky kapitánu Cookovi.
Olej je pověstný pro své vynikající dezinfekční a antiseptické účinky. Tea Tree Oil (i u nás se vžil jeho anglický název) se hojně uplatňuje zejména v kosmetických a léčivých přípravcích. Prokazatelné výsledky má při ošetřování drobných poranění kůže a při péči o problematickou pokožku.
Firma Dr. Popov ve svých výrobcích používá nejkvalitnější originální australskou surovinu, jejíž 100% farmaceutická čistota je garantována australskými státními institucemi.

Poznámka

Dr. Popov s.r.o.
Český výrobce zdravotních přírodních produktů, bylinných čajů a mastí, přírodní kosmetiky, potravních doplňků, bylinných mýdel a éterických olejů.
Firma rovněž nabízí poradenskou činnost v oblasti fytoterapie (léčba bylinami) a dietoterapie (léčba stravou).

Složení

100% Malaleuca Alternifolia.
Údaje o firmě
Wwww.popov.cz

Příbalový léták