Dr. Popov - Čaj Maté zelené Lemon—100 g

Proslulý jihoamerický bylinný sypaný čaj ochucený citronem s obsahem kofeinu. Čaj s mimořádnými posilujícími účinky zejména pro fyzicky a psychicky exponované osoby - v Jižní Americe stejně proslulý jako na Východě zelený čaj.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595058901239 | Zbozi: 18106520

Popis produktu

Proslulý jihoamerický bylinný sypaný čaj ochucený citronem s obsahem kofeinu. Čaj s mimořádnými posilujícími účinky zejména pro fyzicky a psychicky exponované osoby - v
Jižní Americe stejně proslulý jako na Východě zelený čaj.

Užití

Maté má tyto účinky: vhodné při redukčních dietách, hubnutí obsahuje řadu pro tělo významných prvků: hořčík, vápník, železo, mangan, fosfor aj. urychluje metabolismus tuků podporuje vylučování a činnost ledvin odvodňuje organismus má jemný diuretický efekt a odstraňuje přebytečnou vodu extrakt z maté je silný antioxidant obsahuje kofein

Dávkování

2 šálky denně, ráno a kolem oběda.

Fakta

"Působí stimulačně všude tam, kde je potřeba mírně "povzbudit životní síly".
Nejvhodnější formou přípravy je 3-4 minutový nálev (lžičku čaje přelít 250 ml vroucí vody), v množství 2 šálků denně: první ráno, druhý kolem oběda (večerní podávání se nedoporučuje).
Čaj se pije neslazený, gurmáni ho srkají pomocí trubičky zvané "bombilla".
MATE: prastará jihoamerická "čarodějná“ bylina. V Jižní Americe je stejně proslulá, jako na Východě zelený čaj nebo mandragora."

Poznámka

Dr. Popov s.r.o.
Český výrobce zdravotních přírodních produktů, bylinných čajů a mastí, přírodní kosmetiky, potravních doplňků, bylinných mýdel a éterických olejů.
Firma rovněž nabízí poradenskou činnost v oblasti fytoterapie (léčba bylinami) a dietoterapie (léčba stravou).

Složení

Maté zelené - cesmína paraguajská, vousatka citronová, aroma.
Údaje o firmě
Wwww.popov.cz

Příbalový léták