Dr.Popov Čaj bylinný univerzální čistící—sypaný 100 g

Ekonomicky výhodné balení oblíbeného čaje s obsahem bylin k pročištění organismu (kopřiva, lípa a maceška). Sypaný. Doplněk stravy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595058900294 | Zbozi: 18113444

Popis produktu

Ekonomicky výhodné balení oblíbeného čaje s obsahem bylin k pročištění organismu (kopřiva, lípa a maceška). Sypaný. Doplněk stravy.

Užití

Univerzální čistící čaj Dr. Popova obsahuje byliny vhodné pro čištění organizmu.
Kopřiva čistí krev a podporuje správnou činnost ledvin, lípa je známá pro své antioxidační vlastnosti a také podporuje čištění krve. V čaji najdete i macešku, která podporuje pročištění krve V Univerzálním čistícím čaji jsme z bylin dále použili ibišek, řepík, třezalku, řebříček a oman.
Pokud dáváte přednost porcovaným čajům, můžete vyzkoušet Univerzální čistící čaj i v této formě. Dokonce ho pro vás máme ve výhodném balení.

Dávkování

1 vrchovatou lžičku směsi (cca 2 g) přelít 0,25 | právě vroucí vody, přikrýt a nechat 15 minut vylouhovat. Denně užívat dva šálky, jeden ráno nalačno a druhý večer po jídle.
Rozumná čistící kúra by měla trvat 6 týdnů. V období kúry doporučujeme užívat
Psyllium Dr. Popova - indickou rozpustnou vlákninu - podpoří správnou stolici, která je podmínkou dobrého vyčištění.

Fakta

Rozumná jarní a podzimní kůra by měla trvat 6 týdnů.
V době kůry doporučujeme užívat indickou vlákninu (Psyllium), jež zajistí správnou stolici (je podmínkou dobrého vyčištění).
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. U citlivých osob možnost fotosenzibilizace. Skladovat mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě 5,25 *C.
Účinky bylinných čajů se projevují při dlouhodobějším užívání.

Poznámka

Dr. Popov s.r.o.
Český výrobce zdravotních přírodních produktů, bylinných čajů a mastí, přírodní kosmetiky, potravních doplňků, bylinných mýdel a éterických olejů.
Firma rovněž nabízí poradenskou činnost v oblasti fytoterapie (léčba bylinami) a dietoterapie (léčba stravou).

Složení

Lípa květ, ibišek květ, maceška nať, kopřiva nať (20 %), řepík nať, třezalka nať, řebříček nať, oman kořen.
Údaje o firmě
Wwww.popov.cz

Příbalový léták