Dr.Popov Čaj bylinný redukční Otylka—20x1,5 g

Otylka®. Bylinný čaj při nadváze. 30 g – 20 nálevových sáčků. Doplněk stravy. Pro kontrolu hmotnosti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595058902595 | Zbozi: 18112344

Popis produktu

Otylka©. Bylinný čaj při nadváze. 30 g — 20 nálevových sáčků. Doplněk stravy. Pro kontrolu hmotnosti.

Užití

Otylka obsahuje maté zelené pro kontrolu hmotnosti a správný metabolizmus tuků a růžový ibišek s tužebníkem a čekankou, které napomáhají odvodnění organizmu a celkovému osvěžení.

Dávkování

1 sáček čaje přelít 0,25 | právě vroucí vody, přikrýt, 15 min. vylouhovat. Vypít po brzké večeři. Maximální denní dávka obsahuje 525 mg ibišku, 375 mg maté, 135 mg čekanky a 50 mg tužebníku.
Spolu s čajem užívat denně 10 mg vitamínu B6 a 2x týdně 10 mg vitamínu B2, které pomáhají spalovat cukry a tuky. Pro výraznější účinky čaje doporučujeme užívat také
Psyllium Dr. Popova a Hercampure, 60 kapslí.

Fakta

Obezita je typická, značně rozšířená civilizační choroba, jejíž příčiny bývají: 1. organické, kdy příjem kalorií v potravě a nápojích převyšuje skutečnou potřebu organizmu, např. u sedavého zaměstnání, při nedostatku pohybu apod., 2. psychické - z titulu smutku, úmrtí blízkých, napětí, strachu, zklamání, návyku k přejídání vypěstovaném v dětství, 3. endokrinní - při poruše funkce štítné žlázy nebo chuťového centra v mozku.
Nadváhou je třeba se v každém případě zabývat. Japonci dávají otylost do souvislosti se zahleněním organizmu. S jistotou lze prohlásit, že otylost "ukrádá"“ každému z počtu let, kterých by se jinak mohl teoreticky dožít.
Seriózní přírodní postupy mívají u obezity dobré výsledky. Předpokladem ke snížení hmotnosti je komplexnost přístupu a osobní kázeň. Cílem není jen snížit otylost. Je třeba vytvořit navíc "uvnitř" takové nové prostředí, takovou harmonii a soubor návyků, aby se už otylost nemohla opakovat, jak tomu bohužel často bývá i u řady nákladných redukčních diet.

Poznámka

Firma Dr. Popov je přední český výrobce bylinných čajů a mastí, přírodní kosmetiky a potravních doplňků. Navazuje na dlouholetou rodinnou bylinářskou tradici. Již dědeček zakladatele firmy byl mnoho let lékařem ve francouzských koloniích v Africe, druhou část života působil v Čechách. Po celý život používal k léčení svých pacientů též byliny. Na jeho práci navázal syn Vladimír, velký znalec bylin a lidový léčitel. Pokračovatelem rodinné tradice je vnuk RNDr. Pavel Popov.
Firma Dr. Popov nabízí od r. 1995 širokou paletu zdravotních přírodních produktů, převážně bylinných čajů a mastí. V sortimentu výrobků nechybí ani přírodní kosmetika, potravní doplňky, bylinná mýdla a éterické oleje.
Cílem firmy Dr. Popov s.r.o. není pouze prodej výrobku cílovému zákazníkovi, ale i doporučení optimálního komplexního řešení daného zdravotního problému.

Složení

Ibišek květ, maté zelené, vřes nať, čekanka nať, tymián nať, tužebník nať, mařinka nať.
Údaje o firmě
Wwww.popov.cz

Příbalový léták