Dr.Müller Panthenol krém na rty 7%—10ml

Krém na suché a popraskané rty s obsahem Panthenolu přináší rtům okamžitou úlevu, slouží k jejich rychlé regeneraci, poskytuje rtům dlouhotrvající ochranu před nepřízní počasí.

Cena vč. DPH
113 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594009625057 | Zbozi: 18134096

Popis produktu

Krém na suché a popraskané rty s obsahem Panthenolu přináší rtům okamžitou úlevu, slouží k jejich rychlé regeneraci, poskytuje rtům dlouhotrvající ochranu před nepřízní počasí.

Účinné látky

Panthenol
Glycerin
Tocoferolum aceticum

Užití

Krém na rty přináší okamžitou úlevu pro suché a rozpraskané rty. Poskytuje rtům dlouhotrvající ochranu před nepřízní počasí. Rovněž lze použít pro rychlou regeneraci a pro posílení vyčerpané pokožky rtů. Neobsahuje žádné konzervační přísady a je bez parfemace.

Dávkování

Dle potřeby několikrát denně naneseme na rty přiměřené množství krému.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Panthenol, respektive kyselina pantothenová, jsou nezbytné pro udržení zdravé pokožky, při prevenci vzniku a rozvoje vrásek a dalších projevů stárnutí kůže. Podporuje také zadržování vody v pokožce, tedy její hydrataci. Velice významný je i jeho pozitivní vliv na růst a zdraví vlasů a rovněž nehtů. Jeho nedostatek se významně projeví na kůži — snížením pružnosti, rychlejším stárnutím kůže, svraskáváním a rozvojem vrásek, a na vlasech — zhoršením jejich kvality, ztrátou lesku a větší lámavostí.
V dermatologii a v kosmetických přípravcích se využívá protizánětlivých, hydratačních a regeneračních vlastností panthenolu a jeho schopnosti stimulovat růst epiteliálních buněk.
Panthenol má i účinky protizánětlivé, které se nejvíce projeví při aplikaci přípravků s obsahem panthenolu po slunění. Důležitá je rovněž koncentrace - prokazatelně účinné jsou přípravky s obsahem panthenolu od 1% výše.

Poznámka

Dr. Můller Pharma, přední český výrobce zdravotnických prostředků, léčebné kosmetiky a doplňků stravy nabízí širokou řadu přípravků pro péči o pleť, vlasy, rty, (s obsahem
Panthenolu, Tea Tree Oil, Ichthammolu, Coenzymu ©10, Vitaminu E atd.), bylinných sirupů proti kašli, řadu pro péči o pokožku diabetiků, doplňků stravy apod.
Údaje o firmě www.muller-pharma.cz

Příbalový léták