Dr.Grepl Vložky odstřihovací Deo parfume—vel.35-46

Zdravotnický prostředek

Hygienické vkládací vložky do obuvi se svěží vůní DEO odstřihávací pro každou velikost nohy v rozmezí vel.35-46.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594014191851 | Zbozi: 18116397

Popis produktu

Hygienické vkládací vložky do obuvi se svěží vůní DEO odstřihávací pro každou velikost nohy v rozmezí vel.35-46.

Užití

Hygienická latexová stélka z velmi poddajné a příjemné latexové pěny. Je napuštěna speciální jemnou DEO emulsí, která působí příjemně a svěží vůní v obuvi. Vrchní strana je z jemné bavlny a celý povrch stélky je opatřen perforací pro lepší cirkulaci vzduchu uvnitř obuvi. Její nespornou výhodou je možnost odstřihnutí na potřebnou velikost v rozpětí dámské velikosti č.35 až maximální velikosti pánské č.46.
Nezanedbatelná je i při naskladnění této stélky nízká náročnost z pohledu manipulace i uložení.

Prevence

Proti bolesti nohou a páteře.

Fakta

Před aplikací a definitivním zastřihnutím stélky přizpůsobte nejdříve stélku šířce obuvi a potom upravte požadovanou velikost. Před definitivním odstřihnutím příslušné velikosti si nechte určitou rezervu pro korekci vzhledem k různým tvarům a modelům obuvi.

Poznámka

"Výrobky Dr.Grepla jsou neustále posuzovány speciálním systémem hodnocení kvality, jakosti a progresivních nových metod v péči o lidskou nohu. Jsou permanentně doplňovány o nové trendy za spolupráce předních českých i zahraničních odborníků metodou "vícerozměrného rozhodování“.
Velmi pečlivá pozornost je věnována rovněž designu výrobků, obalům, její prezentaci i psychologii reklamy. Ortopedické výrobky značky Dr. Grepl jsou úspěšně exportovány na standardů v rámci EU."
Údaje o firmě www.grepl.cz

Příbalový léták