Dr.Grepl Ortopedické vložky Sandra—vel.36-37 1pár

Zdravotnický prostředek

Univerzální dámské ortopedické vložky v soft provedení na podporu příčné a podélné klenby, do obuvi mokasínového typu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594014192445 | Zbozi: 18110882

Popis produktu

Univerzální dámské ortopedické vložky v soft provedení na podporu příčné a podélné klenby, do obuvi mokasínového typu.

Užití

Vložka do dámské obuvi vyrobená z latexové pěny s příměsí aktivního uhlí proti zápachu a luxusní kůže z teletiny. Je opatřena zespod samolepkou a vlepuje se do obuvi od zadní, patní části opatku. Je vhodná do obuvi mokasínového typu a otevřené letní sandálové obuvi. Používá při problémech tzv. ploché nohy, speciální teletinová useň zajišťuje maximální komfort nošení a pohodlnou chůzi. Vyrábí se ve velikostech 36-37, 38-39, 40-42.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

PŘESTO CZ, s.r.o. je česká firma, která se od r.1996 zabývá vývojem, výrobou a distribucí ortopedických pomůcek, gelových výrobků a vkládacích hygienických vložek do obuvi. Další činností je velkoobchod doplňkového sortimentu k prodeji obuvi - krémů na ošetřování obuvi různých značek , obuvnických kartáčů, vkládacích vložek do obuvi pro všechny roční období, obouvacích lžic plastových a kovových, napínáků, šněrovadel a kosmetiky nohou. Výrobky jsou distribuovány do lékáren, zdravotnických zařízení, specializovaných prodejen © zdravotnických potřeb, nemocnic a do prodejen s vycházkovou, sportovní a pracovní obuví. Několik výrobků je zařazeno mezi zdravotnické prostředky, které jsou hrazeny zdravotními pojišťovnami.
Distribuce zahrnuje širokou škálu odběratelů jak u nás tak v zahraničí, především ze
Slovenska, Maďarska, Polska, Austrálie, Nového Zélandu a Anglie. Ortopedické výrobky
Dr.GREPL jsou žádané pro kvalitni řemeslné a ruční zpracování, jsou zákazníky vyhledávány a oblíbeny pro jejich funkčnost, kvalitu a velmi širokou škálu výrobků.
Výrobky jsou výhradně zhotovovány z kvalitní usně a pružné latexové pěny s příměsí aktivního uhlí, což zvyšuje hygienické parametry výrobků. Základní sortiment ortopedických pomůcek je dostupný především v lékárnách.
Údaje o firmě www.grepl.com

Příbalový léták