DonnaHAIR FORTE 4měsíční kúra—90+30 tobolek zdarma

DonnaHAIR® Forte obsahuje zvýšenou dávku 3 aminokyselin, pivovarských kvasnic a biotinu, který podporuje normální růst vlasů a pomáhá při lámání a třepení. Nyní ve výhodném balení 3+1 měsíc užívání zdarma.

Cena vč. DPH
782 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4519311 | Zbozi: 18137162

Popis produktu

DonnaHAIR© Forte obsahuje zvýšenou dávku 3 aminokyselin, pivovarských kvasnic a biotinu, který podporuje normální růst vlasů a pomáhá při lámání a třepení. Nyní ve výhodném balení 3+1 měsíc užívání zdarma.

Užití

Jediná tobolka doplňku stravy DonnaHAIR© Forte obsahuje zvýšenou dávku aminokyselin, pivovarských kvasnic a biotinu, které jsou pro strukturu vlasu klíčové.
Navíc je obohacen o extrakt kopřivy dvoudomé, která podporuje tvorbu keratinu, základního stavebního prvku vlasů.
Díky tomu je dosaženo: - Rychlejšího nástupu účinku, - působení přípravku je dlouhodobější, - výsledná kvalita vlasů je viditelně lepší. "
Nejprodávanější výživa specializovaná na vlasy v ČR 2011-2017.
Zdroj: IAVIA (prodej z lékáren, doplňky stravy s obsahem aminokyselin).
Přípravek obsahuje kombinaci 4 synergicky působících složek Forte Active, které poskytují komplexní péči o vaše vlasy a pokožku hlavy: 1. GROW ACTIVE+ (výživa a růst): Podporuje normální růst vlasů a pomáhá při jejich zvýšeném vypadávání. (biotin, zinek, extrakt přesličky rolní). 2 OUALITY ACTIVE+ (síla a pevnost): Několika různými mechanismy udržuje přirozenou kvalitu vlasů a jejich pevnost. Pomáhá při lámání a třepení. (biotin, zinek, extrakt přesličky rolní a kopřivy dvoudomé). 3. SKIN ACTIVE+ (pokožka hlavy): Pečuje o kvalitu pokožky hlavy a díky tomu pomáhá při mastných či vysušených vlasech. Udržuje přirozený objem vlasů. (zinek, vitamin A, extrakt přesličky rolní). 4. COLOR ACTIVE+ (barva a lesk): Zahrnuje směsici látek, které udržují sytost přirozené barvy vlasů a jejich lesk.

Dávkování

1 tobolka denně po jídle, zapijte dostatečným množstvím tekutiny.
Přípravek je vhodné užívat dlouhodobě.
Mohou užívat diabetici, těhotné a kojící ženy.

Příznaky

Přípravek DonnaHAIR© FORTE je určen: - Ženám, které trpí nadměrným vypadáváním, lámáním a třepením vlasů, - ženám, jejichž vlasy jsou v důsledku častého barvení a žehlení křehké a oslabené, - ženám, které chtějí zpomalit proces šedivění a vrátit vlasům jejich lesk.

Fakta

Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Ukládejte mimo dosah dětí!
Výrobek není určen pro děti do 3 let.
Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15—25 *C.
Chraňte před přímým slunečním zářením.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták